Kamerák előtt akadt ki Berki Krisztián

szennyes Hódi Pamela TV2 szülés csöves Édes Élet mosás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Édes életének legújabb műbalhéja Berki Krisztián felhalmozódó szennyesén pattant ki. Szánalom...

Berki Krisztián és Pamela életében minden nap akad valamiféle eget rengető konfliktus. Miután a hajproblémán túlléptek, most a mosásgond került a középpontba.

Forrás: Tv2

Berki a TV2 Édes életének forgatásán akadt ki, mondván, amióta a gyerekük megszületett, menyasszonya nem mos rá. „Nincs egy tiszta ruhám, egész nap melegítőben járok, mint egy csöves. Egyet kértem tőled, hogy moss! Attól, hogy szültél egy gyereket, még moshatsz. Előbb a ruhám legyen kész, utána csókolgass" – háborgott menyasszonyának, aki próbálta elmagyarázni, hogy mostanság leginkább a babaruhák pörögnek a mosógépben.

Úgy tűnik, Krisztián nem tudta kivárni, amíg sorra kerül az ő szennyese is, Pamela vidéki édesanyjához, Ildikóhoz fordult. Az anyósjelölt természetesen bevállalta a mosást, de sok jó szót ő sem kapott a segítségéért. No comment!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.