Ráindultak a lányok VV Lacira - Teo bevallotta, biszexuális

VV Iza VV Charlotte VV Teo VV Zsolt ValóVilág6 VV Alexa VV Dorka VV Laci VV Simon RTL II VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön megkapták az első feladatukat a villalakók. A játékosok kipróbálhatták, milyen vastag a bőr a képükön. Szó szerint. Charlott Lacira mászna, az új beköltőző, Teo pedig nem csak a fiúkat, a lányokat is szereti. 

Überszellemes megpróbáltatás elé állították a párba rendeződött játékosokat. Az egyiknek a másik arcára ruhacsipeszeket kellett rácsiptetni, amennyit csak bír. A "mutatványt" Alexa bírta legkevésbé, amit a videóban meg is nézhetsz:

A "játék" győztes párja Iza és Aurelio lett, ők a nyugiszobában egy pezsgős vacsorát kaptak, ahol jól kibeszélték a többieket. Iza féltékeny Dorkára, Aurelio pedig úgy véli, félreismerte Zsoltot. Később a lányok ráindultak - a korábban sikkasztásért perbe fogott - Lacira. Az ötszáz pasis CharlotteAlexával - aki mintha kevesebbet nyihogott volna, mint az elmúlt napokban - osztotta meg kételyeit, attól fél, nem tudja elcsábítani a 40 éves szombathelyi férfit.

Szerdán este beköltözött az új lakó, Teo, aki saját bevallása szerint biszexuális. Választottja belső tulajdonságai nem érdeklik, "inkább a külsőt szoktam nézni" - jelentette ki. Gratulálunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.