párkapcsolat anyós szerelem szakítás Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Berágott az anyósjelöltre Blake Lively, aki több mint két hónapja jár Scarlett Johansson exével, Ryan Reynoldsszal.

A kanadai színész édesanyja, Tammy ugyanis azt szeretné, ha a fiatalok minél hamarabb összeházasodnának, és az unokákat ő Vancouverben nevelhetné. Tammy ugyanis nem szeretné, ha utódai New Yorkban vagy Los Angelesben nőnének fel, szerinte Kanada sokkal biztonságosabb és nyugodtabb hely. Blake azonban nem viseli el, ha valaki jobban tudja nála, mit kellene tennie, ezért nő a feszültség közte és Ryan között. Még az is lehet, hogy Tammy okvetetlenkedése megmérgezi kapcsolatukat, és a végén szakítanak. Az anyósjelölt egyébként nem rejti véka alá, hogy fia szerinte jobbat érdemel a szőkeségnél, de ha már így alakult, elfogadja a helyzetet.

AFP
AFP

Blake Livelyt legközelebb Oliver Stone brutális thrillerében, a Savagesben láthatjuk. Már megjelentek az első képek a nyakig véres színésznőről, ugyanis a történet szerint az általa alakított karaktert elrabolja és megkínozza egy drogkartell (vezetőiket Salma Hayek és Benicio Del Toro alakítja), hogy barátait rávegyék, dolgozzanak nekik. A filmben fontos szerepet kapott Uma Thurman és John Travolta is.

Savages - hazai bemutató: 2012. október

Forrás: UIP

Nicolas Sarkozy féltestvérével kavar Mary-Kate Olsenhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120530-nicolas-sarkozy-feltestverevel-kavar-marykate-olsen.htmlVálása óta rengeteget iszik a világsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120525-valasa-ota-rengeteget-iszik-a-vilagsztar-ronan-keating.htmlSarka Kata: "Mindig a harmóniára törekszem"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120524-sarka-kata-en-mindig-a-harmoniara-torekszem-egy-kave.htmlSP: "Miért gondolják, hogy én meleg vagyok?"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120524-sp-miert-gondoljak-hogy-en-meleg-vagyok-egy.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.