sztárszerelem Zimány Linda Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év utolsó napjai is tartogattak meglepetéseket a celebvilágban - 2010 végére megszületett a legújabb hazai álompár.

Először mutatkozott együtt néhány napja egy díjátadó gálán Zimány Linda modell-műsorvezető és Dzsudzsák Balázs focista.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, MTI
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, MTI


Két hete már felröppentek a hírek, miszerint Linda és a PSV Eindhoven válogatott labdarúgója egy párt alkotnak, de akkor Dzsudzsák még azt állította, hogy élvezi a szingliéletet, és nem gondolkodik komoly kapcsolatban - tudtuk meg a Blikkből. Most azonban úgy tűnik, hogy az ünnepi hangulat meghozta Balázs kedvét a szerelemhez.

A díjátadón a fiatalok kizárólag egymással törődtek, egymáshoz bújva beszélgettek, turbékoltak, és még azt sem engedték, hogy valaki pár kérdés erejéig megzavarja együttlétüket. Linda és Balázs november végén került közelebbi kapcsolatba egymással, amikor egy jótékonysági árverésen a futballista hetvenezer forintért vett meg egy, a modell által tervezett koktélruhát. Zimány Linda több mint egy év után a közelmúltban szakított pókerjátékos kedvesével, Kaló Dénessel.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.