Először beszélt felesége haláláról Liam Neeson

síbaleset halál Natasha Richardson Liam Neeson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liam Neeson színész először vallotta be, mennyire megviselte őt felesége, Natasha Richardson színésznő két évvel ezelőtti tragikus halála.

Már lassan két éve, hogy a Schindler listája és a Csillagok háborúja sztárja egy síbalesetben elvesztette feleségét, ennek ellenére még élénken emlékszik a tragédia összes momentumára.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az Oscar-díjra jelölt színész épp Montreálban forgatta filmjét, amikor a szintén ott sielő felesége a sípályán balesetet szenvedett. Akkor nem tűnt súlyosnak a dolog, az angol színésznő még viccelődött is az esés után. Majd kisebb fejfájásra panaszkodott, ezért kórházba szállították, ahol kómába esett - és az orvosok nem tudták megmenteni. Férje a következőképp emlékszik arra, amikor felesége állapotáról várta a fejleményeket: "A sürgősségi osztályon legalább nyolcvanan voltak, törött karok, sérült szemek, minden, amit csak el lehet képzelni. Először senki nem ismert fel, sem az ápolók, sem a páciensek. Nem bírtam tovább, kimentem a levegőre, ahol fagy volt és nagyon hideg. Csak azon járt az agyam, hogyan fogjuk ezt biztonságban átvészelni. Később egy éppen kint cigiző ápolónő ismert fel. Megmutatta, hol találom Natasha szobáját. A helyiség tele volt fiatal orvosokkal, akik alig múltak tizennyolc évesek. Tűlük tudtam meg a legrosszabbat" - vallotta megtörve a színész az Esquire magazinnak.

Liam Neeson a munkába menekült a történtek után, és ezt be is ismeri. "Elég könnyű éjjel-nappal dolgozni, ha az ember túl akarja élni az egetverő fájdalmat. A gyászban az a szörnyű, hogy nem lehet felkészülni rá. Azt hiszed, némi sírással és önmagad lefoglalásával hamar túl leszel rajta. De ez nem így van. A legnehezebb pillanatok naplemente után vannak. Néha felriadok az éjszaka közepén, és a nyugalomból hirtelen rámtör egy érzés, ami majdnem szétfeszíti a mellkasomat" - mondta két évvel felesége halála után Liam Neeson.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Jerzy bekeményített, ki akarja készíteni Éváthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110216-jerzy-duhongott-ki-akarja-kesziteni-evat-aki-elotte-lekopte-ot.htmlLebuktak! Damu exnője Andy Vajna új csajahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110215-damu-roland-megvert-baratnoje-palacsik-timea-andrew-vajna-uj-csaja.htmlAlec Baldwin csillagot kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110215-alec-baldwin-csillagot-kapott.htmlBetegen fekszik Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110215-vastag-csaba-lazas-beteg.htmlGazdira vár a cumizós kutyushttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110215-kutyamenhelyen-vigyaznak-a-kutyakra.htmlEgyütt buliztak a világhírű házaspárokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110214-hazasparok-a-grammy-dijatadon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.