Christina Applegate mellrák terhesség babaápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christina Applegate nemrég elmesélte, milyen sokat segített neki kislánya, Sadie Grace születése.

Hazatérve Los Angeles-i otthonába, a színésznő most minden idejét az anyai örömök felfedezésének és zenész vőlegényének, Martyn LeNoble-nek szenteli.

"Meg akarok tanulni és tökéletesen akarok csinálni mindent, a pelenkázástól a komolyabb dolgokig. Néha elbizonytalanodok, hogy valamit nem megfelelően csinálok, aztán persze büfizik egyet, és megnyugszom, hogy minden rendben van" - tette hozzá a harminckilenc éves színésznő.

Kislánya születése igazi ajándék volt Christinának, akire az utóbbi években rájárt a rúd: 2008-ban mellrákot diagnosztizáltak nála, de a műtét sokat javított az állapotán. Most már számára a legfontosabb dolog az, hogy édesanya lett.

"Igen, anya vagyok, és Sadie-nek köszönhetem a gyógyulásomat. Annyival jobbá tette az életemet, hogy arra nincsenek szavak. Meggyógyított testileg és lelkileg egyaránt" - vallotta boldogan az újdonsült édesanya.




Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.