Ötvenhárom évesen megszült a magyar színésznő!

Fehér Anna szülés Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Fehér Anna gyermeke! A színésznő várandóssága nagy port kavart, mert az ötvenen túl esett teherbe.

A Szomszédok egykori Almája már több mint húsz éve együtt van szerelmével, de még nem jegyezték el egymást. Legnagyobb álmuk egy kisbaba volt - vágyuk végre beteljesülhetett.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Most - néhány nappal a színésznő 53. születésnapja után - végre megszületett Fehér Anna kisfia! Sokan aggódtak a színésznő és a baba egészsége miatt, hiszen a szakértők szerint ebben a korban már kockázatos a gyermekvállalás. Anna azonban kivirult terhessége alatt, és komplikációktól mentesen viselte az áldott állapotot. A Hot! magazin legfrissebb számából kiderül, László Barnabás császármetszéssel jött a világra - a baba és a mama is jó egészségnek örvend. A szüléskor az édesapa is jelen volt, hiszen orvos, így beengedték a szülőszobába is.

A magazin szerint Barna nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott baba, az apukájára hasonlít. Fehér Annának szinte semmivel sem kell törődnie, csak kisfiával, kedvese mindent elintéz helyette. A szükséges gyógyszereket is kiváltotta, mire az anyukát és gyermekét kiengedték a kórházból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.