VV Fecó családja teljesen elszegényedett

VV Fecó Való Világ 5 munkanélküliség albérlet éneklés szegénység tánctanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fecót még az ág is húzza. A villa dumagépének nemhogy munkája, de pénze sincs. Lakbérhátraléka pedig már akkorára nőtt, hogy még a VV5 stábbulijára sem tudott felutazni Budapestre.

Egyszer hopp, máskor kopp. Így van ezzel Fecó is, aki a ValóVilág luxuskörülményei után visszatért a kőkemény és rideg valóságba. A dumagépet akkora adósság várta otthon, hogy már arra sem volt pénze, hogy részt vegyen a VV5 kedd esti évadzáró stábbuliján.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Kattints a képre a döntőn készült galériáért!

"Nem tudtam elmenni a buliba, mert nincs tizenötezer forintom arra, hogy felutazgassak Pestre. Nem is bánom, addig is pihengettem, vissza kell nyernem az energiámat. Egyelőre csóróság van, ahogy beköltöztem a villába, utána nem sokkal csődbe ment a cég, ahol dolgoztam. Amelyik lakásszövetkezettől béreljük a lakást, ott pedig még szeretném húzni a dolgokat addig, amíg nem sikerül pénzhez jutnom. Meglátom, megadják-e a lehetőséget arra, hogy részletekben fizethessek" - morfondírozott a dumagép, aki minél előbb szeretné pénzre váltani a villában szerzett ismertségét.

Dumáljuk ki! Szocpol újratöltve


"Igazából pár napja járok énektanárhoz, próbálgatok megtanulni néhány énekszámot normálisan. Két-három roma nótát gyakorlok, meg néhány lassú számot. Jó lenne egy társasághoz bekerülni. Arra gondoltam, hogy felveszem a kapcsolatot Bunyós Pityuval, hogy a segítségét kérjem a mulatós pályán való elindulásomban. Nagyon remélem, hogy sikerül ezzel a tervemmel valamire jutni""Járni szeretném az országot, de még nem tudom, mi legyen, vannak egyéb elképzeléseim is. A hétvégén voltam egy roma bálban, ahol nagyon sokan mondták, hogy szeretnék megtanulni a cigánytáncot. Elég jól táncolok cigányul, tudom az összes lépést nőiben is, meg férfiben is. Ebben szeretnék találni valami menedzsmentet, akiknek a segítségével nyitnék egy kis termet és táncot oktatnék. Nem tudom, mi fog ebből megvalósulni"

Átalakítunk! Elfoglalt anyukából trendi nő lett! Kattints a galériáért!



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.