Újra szerelmes a TV2 egykori sztárja

válás Onyutha Judit szerelem időjós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár év kihagyás után újabb tévés munkát kapott Onyutha Judit, és a szerelem is rátalált. 

A Blikk úgy tudja, az egykori televíziós időjós új párja egy jóképű negyven körüli férfi. A TV2 egykori sztárját egy évvel ezelőtt otthagyta a férje egy másik nőért. Judit akkor padlóra került, hiszen éppen abban az időszakban minden rosszul alakult az életében. Nem sokkal azelőtt vált meg tőle anyacsatornája, a TV2, így vissza kellett mennie némettanárnak. Nem csoda, hogy akkoriban olyan kijelentéseket tett, hogy kiábrándult az erősebbik nemből, és egyelőre nincs helye az életében egy férfinak se. Mostanra - úgy tűnik - megváltozott a véleménye, hiszen újra gyakran mutatkozik egy férfi oldalán.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Óriási a szerelem, többen is látták őket, amint forró csókban forrnak össze, lerí róluk a boldogság, le sem tagadhatnák, hogy megőrülnek egymásért" - beszélt Judit új szerelméről egy közeli ismerőse. Állítólag már a barátaiknak is bemutatták egymást, ami azt jelzi, nemcsak futó románc az övék, hanem valódi kapcsolat.

Az ismerős azt is elárulta, Judit időközben hivatalosan is elvált gyermekei, Panni és Marci édesapjától, Dobos Lászlótól. Az elszakadás azonban nem ment könnyen, a megbeszélések rendszerint hangos vitába torkolltak, de ez a fejezet már lezárult.

"Nem szeretném elkiabálni, de úgy tűnik, a válásom óta a magánéletem is révbe ért. Csak annyit mondhatok, újra boldog vagyok" - reagált szűkszavúan a szerelmi életére vonatkozó kérdésre Onyutha, akinek, mint a Blikk megtudta, nemcsak a magánélete, de a karrierje is kedvező fordulatot vett. Judit ugyanis visszatér a képernyőre.

"Úgy néz ki, lezárult egy korszak az életemben, de nyílt egy másik kapu, és minden rendben van körülöttem" - erősítette meg a kétgyermekes anyuka, aki az M1-en látható Család-barát című műsorban kap egy blokkot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.