Vakáció Ganxsta Zolee rapper gyerek szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ganxsta Zolee mostanában felesége nélkül, kislányával, Zoéval jár pihenni - tudta meg a Life.hu.

Kislányával kettesben jár nyaralni Ganxsta Zolee, aki nemrég pár napot Zoéval töltött egy mezőkövesdi wellness-szállodában. Felesége nem tartott velük.

Forrás: Facebook/Ganxsta Zolee és a Kartel, Közös kép: Mudra László - Origo
Forrás: Facebook/Ganxsta Zolee és a Kartel, Közös kép: Mudra László - Origo

"Móni rengeteget dolgozik, bokszedzősködik és állatorvosi rendelőben asszisztens. Egész más az időbeosztása, mint az enyém, ezért ha akad pár szabad napom, akkor kihasználom, és Zoéval kettesben elmegyek pihenni. A nyár nekem amúgy nem a vakációról, hanem a munkáról, a fesztiválokról és a fellépésekről szól, két-három napnál nincs is több időm kikapcsolódásra. Majd őszre tervezek egy finnországi kiruccanást, egy jégkorongozó barátomat látogatjuk meg. Zozi biztos jön, de lehet, hogy Móni ide sem tart velünk, mert nem szereti a hideget. A lányommal óriás haverok vagyunk, nagyon jól elszórakozunk kettesben is. Ilyenkor abszolút összhangba kerülünk, gyerekek vagyunk mindketten. Remélem, azért nem kell örökre lemondanom arról, hogy az egész család együtt vakációzzon" - osztotta meg velünk Ganxsta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.