Tóth Gabi X-Faktor mentor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nővérét, Verát tartja mentorának Tóth Gabi, ezért választotta segítőjének testvérét az X-Faktor Mentorok Házában. A Life.hu-nak boldogan mesél a három fiúról - Szabó Ádámról, Tóth Marciról és Csordás Ákosról.

"Nagyon örülök, hogy velük dolgozhatok" - kezdi Gabi, aki még a 17 éves Marcellnél is fiatalabb volt, amikor az Év női hangja lett. "Bár talán nincs mögöttem olyan élettapasztalat, mint a többi mentor mögött, viszont én vagyok az, aki belülről, versenyzőként éltem meg egy tehetségkutatót. Persze, hogy empatikus vagyok velük, pontosan tudom, hogy mit élnek át" - mesélte és hozzátette, nagyon nehéz volt a hét fiú közül hármat választania, de tudja, hogy jól döntött. Az elő élő adás kritikáját itt olvashatod.

Life.hu
Life.hu

Nézd meg Tóth Gabi őrülten szexi combtetkóját!

"Azért Ricsinek és Kristófnak különösen nehéz volt megmondanom, hogy nem viszem őket tovább" - szögezte le. "A mentortársaim közül talán Alföldi Robival jövök ki a legjobban. Szerintem több közös tulajdonságunk is van. Persze Szikorával és Péterrel is remek a közös munka" - meséli Gabi, aki úgy véli, a Szombat Esti Láz alatt vált igazán felnőtt nővé. "Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy 25 évesen az X-Faktor részese lehetek. Rengeteg jó és rossz dolog történt velem az elmúlt években, és most ott tartok, ahol tartanom kell és mindig is tartani szerettem volna" - mosolyog.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.