Kolosi Péter kritika műsorvezető Vundersőn és Zuperszexi végzés börtön Vadon Jani Class FM szabálysértési eljárás élő adás pénzbírság vonulás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rájár a rúd Sebestyén Balázsra. A műsorvezető egy szabálysértési ügy miatt pár napra rács mögé kerülhet. Mindeközben az RTL Klub úgy döntött, legújabb műsorát nem sugározza élőben.

Sebestyén Balázst a Morning Show péntek reggeli adásában az foglalkoztatta, hogy miért küldött neki a Budaörsi Járásbíróság olyan végzést, miszerint, ha nem fizet be 10.000 forintot, elzárás várja.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Kaptam egy papírt és egy picit megijedtem. Jött egy végzés és nem tűnik túl megnyugtatónak. Úgy kezdődődik, hogy Sebestyén Balázs Ottó elkövetővel szemben közlik, a jogerős határozattal kiszabott 10000 forintos szabálysértési eljárás után a pénzbírságot átváltoztatják elzárásara" - értelmezte a levelét Balázs, és tudatosította, hogy ha nem fizeti be a bírságot, börtönbe kerülhet. Gondban van, mert nem tudja, mit vétett és nem tudja, hol kell befizetni a pénzt. Ezért még az is előfordulhat, hogy két nap múlva érte jönnek a rendőrök. A rádiós egyébként bevonulna magától is, mert kíváncsi a börtönéletre, csak nem akarja, hogy priusza legyen. A Life.hu megkereste a műsorvezetőt, aki nem kívánta kommentálni a történteket.

Közben a tévéműsora miatt is főhet a feje. Az RTL Klub ugyanis úgy döntött, hogy ezentúl nem lesz élő a Vundersőn és Zuperszexi. A kritikák szerint a poénokon inkább csak saját maguk nevettek, és sok embert megbántottak - írja meg a Bors. "Alapos megfontolások után kezdtük el élőben sugározni a Vundersőn és Zuperszexit, ami már önmagában is úttörő kísérlet, mert ez a műfaj a világ minden táján jellemzően felvételről kerül adásba" - mondta a lapnak Kolosi Péter programigazgató. Hozzátette: "Kíváncsiak voltunk rá, hogy hozzáad-e bármilyen pluszt a műsorhoz az, hogy élőben megy. A második adás után úgy ítéltük meg, hogy nem." Kolosi hangsúlyozta, hogy a változásnak nincs köze az első két adást ért kritikákhoz, ez csupán televíziós szakmai kérdés.

Forrnak az indulatok Berki Krisztián körülhttp://www.life.hu/legykepben/20131024-berki-krisztianra-a-tv2-edes-eletenek-sztarjara-kiakadtak-a-facebookozok.htmlVádat emeltek a "margitszigeti szatír" ellenhttp://www.life.hu/legykepben/20131024-szemeremsertes-vetsege-es-mas-buncselekmeny-miatt-vadat-emeltek-a-margitszigeti.htmlAlföldi felkarolja Krasznait?http://www.life.hu/legykepben/20131022-alfoldi-robert-az-rtl-klub-xfaktoraban-krasznai-tundenek-szinpadi-szerepet.htmlRéka retteg Norbiérthttp://www.life.hu/legykepben/20131021-rubint-reka-felti-ferjet-schobert-norbit.htmlMindkét Gáspárt megbántotta Szepesihttp://www.life.hu/legykepben/20131024-szepesi-nikolett-a-tv2-hal-a-tortanjaban-gaspar-gyozot-es.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.