Tízmilliókat ver el egy nap alatt Berki Krisztián

2014.02.21. 07:48

Berki Krisztián tényleg az élet császára - egy nap alatt simán elkölt 30 millió forintot. Ő ugyanis nem csokival, hanem méregdrága "kis" ajándékokkal kényezteti magát, ha épp ahhoz van kedve.

A sportoló nemrég egy vörösarany órát és egy luxusautót újított be. Az óra körülbelül tíz, az autó húszmillió forintba kerül. ,,Elérkezett az ideje, hogy vásárolgassak és meglepjem magam egy új autóval és órával. A testépítő verseny előtti felkészülés utolsó időszakában járok, megérdemeltem egy kis kényeztetést. Amikor egy kis boldogsághormonra van szükségem, elmegyek vásárolni, a csokit meg meghagyom másnak. Élvezem a vásárlás menetét és az alkudozást. Az óra árát másfél millióval sikerült lejjebb vinnem, az autóét pedig kettővel, ami azt gondolom, nem rossz" - mesélte Berki.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A testépítő a Borsnakelmondta azt is, ruhákat havonta többszázezer forintért vásárol, de van egy luxusautógyűjteménye is - ide évente 2-3 új darabot szerez be. Ezek mellett természetesen a méregdrága órákat is imádja. Berki azt vallja, ő nem iszik, nem dohányzik, nem csajozik - neki ez a szenvedélye. Azonban azt, hogy ezekre miből telik, homály fedi. ,,Több üzleti érdekeltségem van, köztük Amerikában is. Én is érzékelem, hogy mindenki arra kíváncsi, hogy a Berki miből él meg, de ezt soha nem fogják megtudni, ahogy eddig sem."

 

Berki Krisztiánluxusadóluxusvagyonmilliomos