Válik focista férjétől Konta Barbara

válás Németh Norbert focista Barátok közt Konta Barbara csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori szereplője nem szeretné, ha bármilyen spekuláció megindulna, ezért elismerte: elválik férjétől, a csalási ügybe keveredett Németh Norbert focistától.

Nyolc év után tönkrement Konta Barbara házassága, akit a legtöbben még mindig a Barátok közt egykori szereplőjeként ismernek. A szép színésznővel együtt marad kislánya, Franciska, aki 2008-ban született.

Forrás: RTLKLUB

"Szeretnék mindenféle spekulációt megelőzni, ezért elismerem, elválok Norbitól" - nyilatkozta Barbara a BorsOnline-nak. – "Már elindult a válási procedúra, amelynek semmi köze a bundabotrányhoz. Franciska velem él, hogy Norbival mennyit lesz, még nem tudom, de biztosan megegyezünk, mert a kapcsolatot tartjuk egymással."

Köztudott, hogy tavaly a játékost fogadási csalás miatt előzetes letartóztatásba helyezték. Azóta szabadlábon védekezik, de mivel itthon nem játszhat, ezért jelenleg egy orsztrák csapatban rúghat csak labdába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.