Bódi Sylvi leszámolna a csücsörítős lányokkal

Forrás: facebook/Bódi Sylvi -
modell csőr kacsa Bódi Sylvi leszámolás Angelina Jolie selfie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell közösségi oldalán fakadt ki a csücsörítős szelfik ellen.

Bódi Sylvi megelégelte, hogy a lányok úgy akarnak kinézni, mint Angelina Jolie, és közösségi oldalán finoman felszólított mindenkit, hogy hagyja abba a csücsörítős önfotókat.

Forrás: facebook/Bódi Sylvi

„Kénytelen leszek ANTI KACSACSŐR kampányba kezdeni. Bízom benne, hogy ahogy jött, úgy fog ki is menni a divatból! Csajok, szerintem engedjétek el ezeket a csücsörítős remekbe szabott selfie-ket, ha nem akartok közröhej tárgyai lenni! Sok embernek nem áll jól. És akkor még finoman fogalmaztam" – írja Sylvi, aki egy képpel is illusztrálta indokait.

Forrás: facebook/Bódy Sylvi

„Mint ahogy a kép is példázza: Ezt csinálod(lásd első kép), azt gondolod, hogy úgy nézel ki, mint Angelina Jolie, de valójában így nézel ki (kacsacsőr).

Angelina Jolie gyönyörű telt ajkai gyárilag kicsit csücsőrítenek. De a tiétek nem áll úgy csak szólok. Szerintem ne csináljatok magatokból bohócot, iszonyat előnytelenek az ilyen fotók. Mondjuk arra jó, hogy jót nevessünk rajtuk" – írta a modell. Vajon Sylvi biztatására a sok lelkes rajongó felhagy a pumpaszájjal?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.