Jóban Rosszban Gesztesi Máté Kárpáti Rebeka érkezés távozik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas meglepetéseket tartogat a Jóban Rosszban idén ősszel. Gesztesi Máté távozik, Kárpáti Rebeka és Adányi Alex pedig megérkezik a sorozatba.

Gesztesi Máté, aki Szentesi Gábort alakította, két év után távozik a TV2 sikersorozatából, és tanulmányaira koncentrál.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Máté távozik, de az élet megy tovább és új szereplők érkeznek. A Révész testvérpár gondoskodik majd arról, hogy csillagkúti fiatalok élete felpezsdüljön. A Borit alakító Kárpáti Rebeka örül új feladatának.

Forrás: TV2

„Alig vártam, hogy a nyári leállás után újra forgassak a stábbal. Nagyon könnyen sikerült belerázódni a munkába. A legtöbbet Timon Barnával forgatok, gyorsan összebarátkoztunk, úgyhogy sok nevetéssel telik a munka" – mondta Rebeka, akinek testvérét Adányi Alex alakítja.

„Igazán családias a hangulat, harmadik hete forgatok a stábbal és nagyon jól érzem magam" – árulta el Adányi Alex. „Egy fotós srácot, Milánt alakítom, aki a húgával költözik Csillagkútra. Nincs jó viszonyban a szüleivel egy családi drámának köszönhetően, kicsit zárkózott típus, de nagyon ambiciózus és kitartó" – tette hozzá a Jóban Rosszban legújabb szereplője.

Kik hagyták még ott idén a Jóban Rosszbant?

Mindenkit meglepett, amikor kiderült, Szabó Zsófi kiszáll és az RTL Klubhoz igazol. Száraz Dénest kétszer is kiírták a sorozatból és ugyanígy járt Szaksz Gabi is (igaz, őt csaka egyszer). De távozott a sorozatból a Száraz Emilt alakító Benkő Géza is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.