Szabó Richárd esett ki az X-Faktorból

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
élő show Szabó Richárd kieső kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra bekövetkezett, amitől minden mentor retteg: két versenyző is a kiesés szélére kerül. A múlt héten Little G-nek kellett döntenie, a héten Alföldi Róbertnek kellett választania két Richárdja közül.

"Szabó Ricsi. Én nem tudom kivonni magamat a maga nagyon magától értetődő és nyílt személyiségének varázsa alól. Akkor sem, ha vannak ügyetlenségek és bénaságok. Bármi történik, rám ez hat - most is nagyon hatott. Fontosabbnak kell tartani azt, mint maga érez, mint azt, hogy színpadon van. A maga erőssége az, amit a szívével tud közvetíteni" - értékelt a párbajdal után Alföldi Róbert. "Borbély Richárd. Nagy élmény számomra, hogy mennyire vállalja magát lassan-lassan. Nagyon szeretem továbbra is azt az egyenes éneklést, és klasszikus értelmemben férfias előadói stílust, amit képvisel" - mondta Alföldi Róbert, aki végül Szabó Ricsit küldte haza.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Tóth Gabi a párbajdal alapján Szabó Ricsit küldte haza. Szikora Róbert Borbély Ricsit küldte haza, így a döntés Little G kezébe került. Ő kizárólag szakmai alapon - hiszen szívvel szerinte nem lehet ilyen helyzetben dönteni - Szabó Ricsit küldte haza, aki számára véget ért az X-Faktor.

Minden, ami a tévéből kimarad - Az X-Faktor backstage-ből (is) tudósítunkhttp://www.life.hu/bulvar/percrolpercre/20141108-ez-tortenik-az-x-faktor-negyedik-elo-show-ban-es-a-kulisszak-mogott.htmlA Life.hu az X-Faktor negyedik élő show-ja előtt is beköltözött a backstage-be. Mindent megmutatunk, amit nem láthatsz a tévében. És persze elmeséljük azt is, amiről lemaradtál.Percről percre--Öltözőinterjú Little G Weevillel: "Nem hiszem, hogy szívvel lehet dönteni"http://www.life.hu/bulvar/20141108-interju-az-x-faktor-mentoraval-little-g-weevillel-a-negyedik-elo-show-elott.htmlAz X-Faktor 2014 egyik legkeserűbb pillanata volt, amikor múlt héten Little G Weevilnek két mentoráltja között kellett döntenie. A zenész végül Kállai-Kiss Zsófit küldte haza. A negyedik élő show előtt erről is kérdeztem.TV + Bulvár--Mit ér egy jó smink és frizura? Exkluzív szépség- és divattitkok az X-Faktor backstage-bőlhttp://www.life.hu/bulvar/percrolpercre/20141108-x-faktor-2014-backstage-tudositas-a-negyedik-elo-show-elott.htmlMekkora a felelősségük egy produkcióban a sminkeseknek, fodrászoknak és stylistoknak? A Life.hu az X-Faktor negyedik élő show-ja előtt is bejutott a backstage-be, hogy megmutassa, hogyan lehet valakiből egy jó hajjal és sminkkel és ruhával sztárt csinálni. Ja, és Szabó Zsófi is megmutatta nekünk legújabb szerelmét, egy vadító csizmát. Cikkünket az élő show kezdetéig folyamatosan frissítjük.Percről percre

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.