Ördög Nóra kifakadt - bár azt állítja, hogy nem

Fotó: Polyak Attila - Origo -
blogbejegyzés Rising Star Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nórának már Sebestyén Balázsék is beszóltak. A műsorvezetőnő sem hallgat: elmondta véleményét az őt kritizálókról. 

A Class FM reggeli műsorában Balázs azt mondta a Rising Star műsorvezetőjéről, hogy sem az öltözetét, sem a frizuráját nem érti. Szerinte Ördög Nóra egy csinos nő, de ebből nem sok látszik a TV2 tehetségkutatójában. "Kevés személyiség, nagy hang. De Ördög Nórát így szeretjük" – írja az origo.hu Sebestyén Balázst idézve.

Az utóbbi hetekben nemcsak Sebestyén Balázs az, aki kritizálni merte a TV2 tehetségkutató műsorát és az RTL Klubtól a TV2-höz igazolt műsorvezető, Ördög Nóra stílusát.

A vádakra reagálva Ördög Nóra Anganyalműhely elnevezésű blogjában szólt vissza Balázséknak és az őt bántó kommentelőknek. Nánási Pál sem maradt szótlan az eset kapcsán, ő csak ennyit fűzött hozzá a történtekhez Balázsról: "Hm. Kevés tisztelet, nagy arc. De őt már csak így szeretjük..."

Ördög Nóra Fotó: Polyak Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.