Bajor Imre eltitkolt fia még mindig nem látogatatta meg apja sírját

Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére -
eltitkolt gyerek Bajor Imre halál özvegy látogatás Ausztria sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Richárd, akit Bajor Imre sosem ismert el saját fiaként, azt mondja, nem tud kimenni édesapja sírjához. A színész özvegyével azonban szívesen találkozna.

Képtelen felkeresni Bajor Imre sírját eltitkolt fia, Richárd, aki Ausztriában lakik családjával. „Egyelőre nem megyek haza, egy évben csak néhány napot töltök otthon. A családom itt él, a szüleim és nagyszüleim elhunytak, egyedül a feleségem szüleihez lehetne hazamenni, de sajnos az ünnepekkor is dolgozom"– mondta a Borsnak Richárd, akinek máig nagyon fáj, hogy az apjának tartott színművész nem vállalta őt.

Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére

Hozzátette: özvegyét, Bajor Ildikót nem ismeri, de szívesen leülne vele meginni egy kávét, bemutatná neki a gyerekeit. „A hatéves fiam egy az egyben úgy néz ki, mint az apám fia, a hétéves bátyja pedig a feleségemre hasonlít. Valójában nem tudom, jó ötlet lenne-e felvenni a kapcsolatot apám családjával, mert ő sosem ismert el engem, és talán ők sem fogadnának szívesen..." – kesergett a lapnak Richárd.

Ki is pontosan Bajor Imre eltitkolt fia?

Richárd 7 éve bukkant fel a nyilvánosság előtt és vallotta be, hogy ő a színész eltitkolt fia. Egy barátja szerint 16 éves volt, amikor kiderült, ki az édesapja. Akkor fel akarta keresni a színészt, de nem járt sikerrel. A férfi családjával Ausztriában él.
További részleteket megtudhatsz róla IDE kattintva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.