Tönkrement Lilu házassága?

Forrás: RTLKLUB -
házasság párkapcsolat válás szerelem Lilu szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tönkrement a házassága. Tíz év után elköltözött a férje. Kajaksztár udvarol neki. Ezt a három információt az egyik legnagyobb hazai bulvármagazin címlapjáról tudjuk meg. Liluról.

A Story magazin hetedik oldalán aztán el is olvashatjuk, hogy Lilu...

- fájdalmas napokat él át, mert romokban a házassága.
- férjéről, Árva László kreatív producerről annyi pletykát hallott, hogy belebetegedett a hallottakba és nagyon lefogyott.
- a karácsonyt még a kisfiuk miatt együtt töltötte a család.
- Lilu férje tíz év után, 2015 januárjában elköltözött otthonról.
- állítólag vigaszt nyújtott neki régi barátja, R. Dávid kajakos, aki jelenleg az RTL Klub egyik stylistja és a Kalandra Fal! forgatásán találkoztak évekkkel ezelőtt.

Lilu Istenes Bencével a ValóVilág7 műsorvezetőjeként Forrás: RTLKLUB

Érdekes, hogy a lapban sem a gyönyörű műsorvezető, sem a férj, sem pedig az "új barát" nem szólal meg, mégis címlapon hozzák a sztorit.

A 38 éves műsorvezető első férje Varga Zsolt vízilabdázó volt. Második férjével, Árva Lászlóval a Rettegés foka című műsor forgatásán ismerkedett meg, ahol a férfi operatőrként dolgozott. Fiuk Dávid, 2009 augusztusában született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.