L.L. Junior el akarja felejteni a balesetet, amit okozott

Forrás: facebook/L.L. Junior -
ittas vezetés baleset bírság L.L. Junior jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L. L. Junior egy hónapja ittasan okozott balesetet, amikor egy kisbusszal ütközött Kőbányán, a rapper bevallotta, nagyon megviselték a történtek.

Ahogy a Life.hu is megírta, L.L. Juniort kórházba kellett szállítani, miután autója egy kamionnal ütközött. A rapper egyelőre még nem tudja, milyen büntetés vár rá, ami lehet maximum két évig terjedő szabadságvesztés, vagy pénzbírság és jogosítványa bevonása. Mivel a balesetben senki nem sérült meg komolyabban, Junior az utóbbiakra számíthat – írja a Bors.

Forrás: facebook/L.L. Junior

„Egy percig sem gondoltam, hogy elkerülhetem a felelősségre vonást, nem is áll szándékomban. Együttműködök a hatóságokkal, a baleset után is én hívtam a rendőröket és a mentőket. Ez egy életre szóló lecke volt, de nem akarok egész életemen át bűnhődni. Kiegyenlítem a büntetést, aztán szeretném elfelejteni. A baleset után eltelt pár nap, mire újra autóba ültem. Egy ilyen eset a vétkest is megviseli" – magyarázta Junior, aki hozzátette, nem bánja, ha bevonják a jogosítványát, mert a fellépésekre eddig is sofőrrel járt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.