Félelem és rettegés a stúdióban - a Hungary's Got Talent válogatóján jártunk

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Hungary's Got Talent X-Faktor félelem megható Got Talent tehetségkutató rettegés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub vadonatúj tehetségkutatójának első válogatóján jártunk. Lélegzetelállító produkció, a legidősebb jelentkező és a kezeivel csodát művelő táncos – velük találkoztunk.

Az RTL Klub úgy döntött, idén szünetelteti az X-Faktort, helyette a külföldön is népszerű Got Talent elnevezésű tehetségkutató show-műsorral örvendezteti meg a nézőket. A Life.hu meghívást kapott az első castingra, ahol a freestyle bringásfiú produkciója láttán, megállt a szívünk, a 71-éves énekes nénitől pedig elolvadtunk.

Orbán Bara Gábor, Erdélyből érkezett Budapestre, hogy megmutassa, két világrekord után sem elégedett, és szeretné, ha sokan látnák, milyen extrém mutatványokra képes bringájával. Amikor egy keréken ugrált, a földön fekvő hölgy teste fölött, alig mertünk odanézni.

Orbán Bara Gábor és életveszélyes mutatványa Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Számomra ez nem életveszélyes csak a lány számára" – kezdte mosolyogva Gábor, aki biztos benne sosem hibázik. „Ezeket a mutatványokat, úgy begyakoroltam, hogy a zsigereimben is érzem a mozdulatokat. A fekvő ember feletti ugrálást több milliószor csináltam már meg 13 év alatt, ez az alap, ha ezt elrontom, végem" – magyarázta a fiú, aki leszögezte, az élő showtól sem félne, mert már 40 ezer ember előtt is fellépett. Mi azért megkérdeztük a hölgyet, aki a produkcióban segédkezett, becsukta-e a szemét? „Igen, csukva volt a szemem, mert most először segítettem Gábornak és féltem"

Nyárádi Zoltán táncos két karja szinte külön életet élt, amikor a fiú elkezdett táncolni.

Nyárádi Zoltán Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Várpalotán volt egy táncos bandánk, de a csapat feloszlott. Én azonban, úgy gondoltam, nem adom fel és ezért vagyok most itt" – mesélte a fiú, akit várandós menyasszonya és édesanyja kísért el a válogatóra.

A 71 éves Simon Zoltánné az egyik legidősebb jelentkező. A kedves nénike, élete álmát valósította meg azzal, hogy megméretette énektudását.

Simon Zoltánné Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Gyermekkorom dédelgetett álma volt, hogy énekesnő legyek, de sajnos a családi körülményeink nem tették lehetővé, hogy megvalósítsam az álmom. Most azért jöttem, hogy lássam, mi a szakemberek véleménye az énektudásomról" – mondta a válogatáson a cuki nénike, aki „A csitári hegyek alatt" című nótával megolvasztotta a szívünket.

/1503/Got_T2015315211024

Magyar tánccsapat nyert Angliában

Hatalmas magyar siker - Az Attraction nyerte a Britain's Got Talent tehetségkutatót Angliában, a részletekről a Life.hu cikkében olvashatsz.
Haumann Péter: "Akaratlanul is a színészet felé terelgetem az unokáimat"http://www.life.hu/bulvar/20150313-haumann-peter-akaratlanul-is-a-szineszet-fele-terelgeti-az-unokaimat.htmlHihetetlen türelemmel játszik unokáival a Nemzet Színésze, Haumann Péter. Ő az a nagypapa, akire minden kisgyerek vágyik. Képes órákat ellenni a kicsikkel, kifejezetten a kreativitásra helyezve a hangsúlyt a közös időtöltésnél.TV + Bulvár--Kommentháború: Egymásnak este Gombos Edina és Sebestyén Balázs rajongói a Facebookonhttp://www.life.hu/bulvar/20150315-egymasnak-este-gombos-edina-es-sebestyen-balazs-rajongoi-a-facebookon.htmlAz elmúlt napok legnagyobb port kavaró címlapja az volt, amelyen a várandós Gombos Edina teljesen pucéron áll modellt. Ahogy a hírességeket, úgy a civileket is megosztotta az Aktív műsorvezetőjének fotója, és kommentcunamival árasztották el a netet. Mi is elolvasgattuk ezeket. TV + BulvárOrigoWeisz Fanni: "Amit nem kaptam meg gyermekkoromban az iskolától, azt felnőttként magamnak kell bepótohttp://www.life.hu/bulvar/20150314-weisz-fanni-hallasserult-modell-elhivatottsaggal-kuzd-a-siketek-helyzetenek-javitasaert-valamint.htmlWeisz Fannit szinte mindenki szereti. A hallássérült modell elhivatottsággal küzd a siketek helyzetének javításáért, valamint sorstársai társadalmi elfogadásáért. Tavaly ősz óta az M1-en futó országjáró sorozat egyik műsorvezetőjeként látható a képernyőn.TV + Bulvár--Tóth Gabi kedvenc sorozatszereplőjének öltözötthttp://www.life.hu/bulvar/20150313-toth-gabi-enekesno-az-rtl-klub-x-faktor-mentora-kedvenc-sorozatszereplojenek-oltozott.htmlA Szulejmán című sorozat Tóth Gabit is megihlette, aki Hürem szultánának öltözött.TV + Bulvár--Ismét a Britain's Got Talentben az Attractionhttp://www.life.hu/bulvar/20140603-az-attraction-tancegyuttes-ismet-a-britain-s-got-talentben-lepett-fel-mint-sztarvendeg.htmlSztárvendégként lépett fel a tavalyi győztes Attraction táncegyüttes a brit tehetségkutató show idei évadában.TV + BulvárOrigoDeák Bill Gyula: "Csak a becsületem érdekel"http://www.life.hu/bulvar/20150314-megszuntette-a-koltsegvetesi-csalas-vetsegenek-gyanuja-miatt-meginditott-eljarast-az-v-es-xiii.htmlMegszüntette a költségvetési csalás vétségének gyanúja miatt megindított eljárást az V. és XIII. Kerületi Ügyészség Deák Bill Gyulával szemben, mivel a nyomozás adatai alapján nem volt megállapítható a terhére rótt bűncselekmény elkövetése. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.