Búcsúzik Nádai Anikó az Éjjel-Nappal Budapesttől

Forrás: RTL Klub -
búcsú terhesség sorozat Got Talent Éjjel-nappal Budapest Nádai Anikó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök este látható utoljára az RTL Klubon futó Éjjel-Nappal Budapestben Nádai Anikó, a sorozat egyik első főszereplője.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt , első gyermekét várja az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Nádai Anikó, aki emiatt búcsúzik a sorozattól, és a Got Talentben végez majd háttérmunkát gyermeke megszületéséig.

Az utolsó közös forgatáson Anikó és Lali Forrás: RTL Klub

Anikó története azzal kezdődött, hogy vidékről egy fővárosi albérletbe költözött, ahol találkozott Joe-val, Marcival, Lalival és a többiekkel. Anikó azóta 486 részben szerepelt, csütörtökön a 487.-ben elköszön barátaitól és a nézőktől.

"Nehéz szavakba önteni, hogy mit érzek. Egyáltalán nem volt könnyű számomra ez az utolsó rész, hiszen nagyon szerettem a sorozatot, az életem részévé vált. A többiekkel szinte egy családot alkottunk, velük mindent megoszthattam. Kettős érzés van bennem, egyrészt szomorú vagyok a búcsú miatt, másrészt boldog, hiszen egy teljesen új élet vár rám, ahol 100%-ig szeretnék megfelelni, hiszen édesanya leszek" - mondta Anikó, aki az utolsó felvételek során többször sírva fakadt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.