Szakított VV Robin és Anett! A fiú visszamegy negyvenéves exéhez?

VV Anett VV Robin szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakított a Való Világ 7 győztese, Robin és a műsor alatt megismert, néhány évvel idősebb, szintén ex-VV hős barátnője, Anett. Néhány SMS vetett véget a románcnak. 

Robin és Anett a villában találtak egymásra, amikor a korábbi szériák játékosai meglátogatták a finalistákat. Robin győzelme után hamar összemelegedtek, de Anett elárulta, nem a fiú pénze kell neki, kizárólag a szerelme.

Azonban a kapcsolatnak most vége szakadt. Anett ugyanis belenézett Robin telefonjába, ahol félreérthetetlen üzenetet talált: volt barátnője azt írta Robinnak, hogy nagyon várja, hogy végre megölelhesse.

Amikor Anett kiszúrta az üzenetet, megkérte Robint, mutassa meg a levelezés többi részét, Robin ezt meg is tette, és kiderült, hetek óta üzengetnek negyvenéves exbarátnőjével, aki azelőtt szakított a fiúval, hogy az beköltözött a villába.

Anett azonnal szakított Robinnal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.