Vámos Erika örökbefogadás Több mint testőr gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú évek óta vár arra Vámos Erika, hogy végre édesanya lehessen. Álma talán hamarosan realizálódik, ugyanis újabb út nyílt meg előtte.

A Tv2 Több mint TestŐr című műsorának vezetőjét már csak egy hajszál választja el attól, hogy végre édesanya legyen. Sajnos Erikának nem adatott meg, hogy természetes úton szüljön gyermeket, számára az egyetlen járható út a szülővé váláshoz az örökbefogadás. 2008-ban beadta az örökbefogadási kérelmet, amelynek az átfutási ideje 7 év, így az idén megérkezhet a várt csöppség. A hosszú várakozás alatt, öt évvel ezelőtt árvaházról árvaházra járt Srí Lankán, reménykedve, hogy magával hozhat egy csöppséget. Sajnos egy döntéshozóval sem tudott beszélni, így egyedül tért haza, szívében hallatlan szomorúsággal.

Forrás:Facebook/Vámos Erika

„ Egy kizáródott sérv miatt kilenc éves koromban ki kellett venni az egyik petefészkemet. Az operáció során kiderült, hogy a petefészkeim és a méhem egyaránt fejletlen. Kiderült, hogy alkalmatlan leszek a szülésre"- mesélte korábban Erika, aki egyedülállóként ráadásul hátrányban is van. Amikor elindította a folyamatot még párkapcsolatban élt, de csak azért, hogy hamarabb édesanya lehessen, nem akart névházasságot kötni. Házaspárokat viszont jóval kevesebb idő alatt segítenek gyermekhez jutni.
„ 2008.ban adtam be az örökbefogadási kérelmet. Jártam nevelőszülői tanfolyamra, amit pont meg kellett újítanom. Nemrég a közösségi portálon keresett egy kétségbeesett nagymama, akinek unokája nevelőszülőkhöz került. A szülők nagyon rossz körülmények között élnek, így a kislánynak hatalmas lehetőség lenne, ha végleg rendeződne az élete és családba kerülne. Intézzük a szükséges papírokat. Nyílt örökbefogadásról lenne szó"–árulta el az Ázsiát nemrég bejárt Erika, akinek a napokban meg kellett erősítenie szándékát az állami hivataloknál is, hogy továbbra is szeretne a hivatalos, titkos örökbefogadás útján egy kisgyermek szerető édesanyjává válni.

Hatalmas változáson ment át Antal Timihttp://www.life.hu/bulvar/20150523-megvaltoztatta-hajszinet-antal-timi-es-hizokuraba-kezdett.htmlIsmét hatalmas változáson ment át Antal Timi, akinek haja az elmúlt években a vörös többféle árnyalatában pompázott. Az eredmény meglepő!TV + BulvárOrigoÚj műsort kapott Szebeni István, aki a fürdetésre mindig hazaérhttp://www.life.hu/bulvar/20150522-uj-musort-kapott-szebeni-istvan-az-origo-hirszoba-cimu-magazinmusorat.htmlSzebeni István élete egyre izgalmasabb. Egy hónapos kisfia, Patrik mellett új feladatot kapott, pedig már az első önmagában is nagy kihívás.TV + BulvárOrigoSarka Kata: „Akár a legbensőbb gondolataimat is megosztom, ha olyan lelkiállapotban kezdek el írni”http://www.life.hu/bulvar/20150523-interju-sarka-kataval-a-life-sztarszerzosegevel-kapcsolatban-es-jovobeli-tervekrol.htmlSarka Kata hamarosan a Life.hu sztárszerzője lesz. Új feladatával kapcsolatban a jövőbeli terveiről beszélgettünk a kétgyermekes anyukával, aki kilenc éve Hajdú Péter párja. Vajon marad ideje a családjára?TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huCseke Katinka szívinfarktust kapotthttp://www.life.hu/bulvar/20150527-cseke-katinka-a-tv2-joban-rosszban-szinesznoje-szerepe-szerint-szivinfarktust-kapott.htmlA színésznő elárulta, szerencsére enyhébb lefolyású szívrohamról van szó és hamarosan összeszedi magát.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huKulcsár Edina vad mutatványa: Egy szikla szélén pózolthttp://www.life.hu/bulvar/20150527-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-gyoztese-szepsekiralyno-a-grand-canyonban-egy-szikla-szelen.htmlÉletveszélyes mutatványra vállalkozott a szépségkirálynő egy fotó kedvéért – persze egy ilyen csodás képért ezt bárki bevállalta volna.TV + Bulvár--Csemer Boggie: „Az élmezőnybe vártam magunkat"http://www.life.hu/bulvar/20150527-csemer-boglarka-boggie-jobb-helyezest-vart-eurovizios-dalfesztivalon.html20. helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztivál magyar előadója, Boggie, aki elmondása szerint sokkal előrébb várta magát és csapatát.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.