Hungary's Got Talent üveg pohár RTL Klub félelmetes evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horror a Hungary's Got Talent válogatóján – ilyen még nem volt magyar tehetségkutatóban!

A Life.hu stábja az RTL Klub ősszel induló tehetségkutatójának válogatóján járt. A zenekarok és bűvészek után még nyugodtan üldögéltünk, a kólánkat kortyolgatva, amikor egy Imi nevű furcsa ember érkezett a stúdióba. A magánszáma egy pár percig sima helyzetjátéknak tűnt. Imi ugyanis eljátszotta, hogy egy étteremben ül, ahol nem szolgálják ki, és csak egy pohár innivalója van.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A jelenet addig fokozódott, amíg a vendég – azaz a mi Imink –, már nagyon éhes lett, ezért fogta magát, és beleharapott a pohárba, aztán még egyet beleharapott, és vidáman ropogtatta az üvegdarabokat a foga alatt. A történtek láttán a fél castingstáb kimenekült a stúdióból, sokan nem bírtak odanézni. A fura emberke mindeközben jóízűen falatozta a poharat.

Amikor a produkció végén Iminek feltették a kérdést, milyen ízű az üveg? Ő frappánsan rávágta „f....a". A következő kérdés az volt: cukorból van-e a pohár? Mire szívesen megkínálta a stábot, hogy bárki kipróbálhassa, ez bizony igazi üvegpohár. Senki nem kért a kedves invitálásból.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Imi a produkció végén felvetette, hogy megegyen-e még egy poharat, majd mosolyogva előhúzott egy műanyag üveget és nagyot kortyolt belőle – a tartalma jó magyar bornak látszott. Mi pedig, akik kibírtuk a vérfagyasztó jelenet végéig a stúdióban, megtapsoltuk Imit, és találgattuk, vajon túléli-e a mutatványát.

/1506/Van_i201567185026

Félelem és rettegés a stúdióban

Lélegzetelállító produkció, a legidősebb jelentkező és a kezeivel csodát művelő táncos – velük találkozott a Life.hu újságírója a Got Talent első válogatóján.
Ilyet még nem láttál! Furán doboló néni a Got Talent legunalmasabb produkciójahttp://www.life.hu/bulvar/20150422-az-ormeny-got-talent-legunalmasabb-produkcioja-egy-furan-dobolo-neni.htmlA Got Talentbe bizony mindenféle produkcióval lehet jelentkezni – így került ide ez a furán doboló néni is.TV + BulvárOrigoIstenes Bence és Sebestyén Balázs kapja a Got Talentet?http://www.life.hu/bulvar/20150323-istenes-bence-es-sebestyen-balazs-vezetheti-a-got-talentet.htmlAz RTL Klub új tehetségkutatójának castingjai megkezdődtek, arról pedig már most pletykálnak, hogy a csatorna kit vagy kiket szeretne látni a műsor élén. TV + BulvárOrigoFélelem és rettegés a stúdióban - a Hungary's Got Talent válogatóján jártunkhttp://www.life.hu/bulvar/20150315-az-rtl-klubon-osszel-indulo-hungary-s-got-talent-valogatojan-jartunk-volt-felelem-retteges-es.htmlAz RTL Klub vadonatúj tehetségkutatójának első válogatóján jártunk. Lélegzetelállító produkció, a legidősebb jelentkező és a kezeivel csodát művelő táncos – velük találkoztunk.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huIsmét a Britain's Got Talentben az Attractionhttp://www.life.hu/bulvar/20140603-az-attraction-tancegyuttes-ismet-a-britain-s-got-talentben-lepett-fel-mint-sztarvendeg.htmlSztárvendégként lépett fel a tavalyi győztes Attraction táncegyüttes a brit tehetségkutató show idei évadában.TV + BulvárOrigoSchiwert-Takács László: „Castingban elég jók vagyunk"http://www.life.hu/bulvar/20150317-schiwert-takacs-laszloval-a-hungary-s-got-talent-kreativ-felelos-szerkesztojevel-a-musor.htmlSchiwert-Takács László, a Hungary's Got Talent kreatív felelős szerkesztője már komoly rutinnal rendelkezik, ha castingokról van szó. Az X-Faktor és a Csillag születik évadok után, már zsigerből megérzi, kiből lesz sztár, ki az, aki elnyerheti a nézők kegyeit.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSchiwert-Takács László: "Minden vád az X-Faktorral kapcsolatban igazából bók"http://www.life.hu/bulvar/20141028-schiwert-takacs-laszlo-az-rtl-klub-x-faktor-musoranak-kreativ-felelos-szerkesztoje-a.htmlMiért érheti rendszeresen az a vád az X-Faktort, hogy nem élő a show? Tényleg előre tudják a műsor készítői, ki nyeri a tehetségkutatót? És mindig az lép fel a műsor vége felé, akinek a legtöbb szavazata van? Összeesküvés-elméletben nincs hiány, ha az X-Faktorról van szó. Interjú a műsor kreatív-felelős szerkesztőjével, Schiwert-Takács Lászlóval.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.