Magyarország legszebb nője polírozza Hajdú Péter korlátját

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata Kulcsár Edina Magyarország Szépe Kiss Daniella Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Hajdú Péter az élet császára, ugyanis ezt a nyarat az ország, valamint a világ leggyönyörűbb nőivel tölti. Legutóbb Cannes-ban csapatta álomszép nejével, valamint Kulcsár Edinával és Kiss Daniellával, most pedig idehaza teszi ugyanezt.

Sarka Katáék tiszteletüket tették a Balaton Soundon, majd pedig hajókázni indult a kis csapat. Ezúttal velük tartottak a gyerekek is, így Pétert eggyel több szupercsaj veszi körül, mint eddig. Most egy olyan képet osztott meg nyilvános közösségi oldalán, ahol a csemetéi mellett ott van Magyarország legszebb nője, illetve a világmásodik Kulcsár Edina is. Wow:

Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Ezt pedig Kata tette közzé:

"Azt hiszem, hogy a fiamnak jó ízlése lesz!" - kommentálta. Forrás: Facebook/Kata Sarka

Hajdú Péter fotója természetesen követőit is beindította, így az olyan hozzászólások mellett, minthogy "na, ez biztos nem tud nokedlit szaggatni", találtunk egy igazán ütőset is:

"Na jójó...akinek így polírozzák a korlátját annak mindig csillog."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.