Nem akar fizetni nyaralásáért Gáspár Győző?

Forrás: TV2 -
Éden Patrik rajongó Gáspár Győző Görögország showman Győzike tengerpart szereplő Éden Bence Éden Hotel Éden Timi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel játékosaival és rajongóival készült Görögországba a showman, aki egyes feltételezések szerint azért vállalta el, hogy még koncertet is ad majd a nyaraláson, hogy ne kelljen fizetnie az útért. 

Augusztus végére szervezték azt a Görögországba szóló nyaralást az Éden Hotel legutóbbi szériájának szereplői, amelynek során a rajongók együtt tölthetnek egy egész hetet a valóságshow játékosaival.

Forrás: TV2

Éppen ebben az időben utazik Gáspár Győző is a görög tengerpartra, aki a Bors értesülései szerint még koncertet is ígért, csak hogy ne kelljen fizetnie az útért. "Amikor a pénzről, utalásról kezdték faggatni, akkor már nem válaszolt, így most nem igazán tudják, számítsanak-e Győzire" - árulta el a Borsnak a lap egyik forrása.

"Igen, augusztus végén Görögországba utazom. Én leszek a műsorvezető, énekelek és bulizok. Egyedül utazom" - mondta el a showman, többről azonban nem beszélt. A lap felhívta a nyaralás honlapján megadott telefonszámot, amelyet Éden Timi vett fel, a lány azonban egyelőre semmit sem tud Győzike utazásáról. "Való igaz, egyeztetünk vele. Remélem, jól érzi majd magát velünk, ha tényleg velünk utazik" - zárta le Timi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.