Kommentcunami: Gáspár Evelin luxusa kiverte a biztosítékot

luxus komment kommentelők Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap Gáspár Evelin véletlenül az asztal közepén felejtette a BMW-kulcsát. Ez természetesen szemet szúrt a rajongóknak, és elindult a kommentlavina. 

A Porschéval shoppingolni járó Evelin BMW-vel indult útnak, hogy bekapjon egy ebédet. A rukkolasaláta mellett ott maradt a kulcsa is, ez persze azonnal felkeltette sokak figyelmét:

"Szegények. Észt még nem ajánlottak nekik" - írja egy kommentelő.

"Az édesapja meglapozta a televíziós munkájával, hogy teljen egy ilyen versenyautóra a leányának" -védte meg Gáspár Győzike lányát valaki más.

Bikiniben feszít Gáspár Evelin

Ahogy már írtunk róla, Evelin 17 kilót fogyott. A duciság rég a múlté, Győző lánya karcsú, fiatal nő lett. Bikiniben itt nézheted meg őt.

"A valóság és az általa folyamatosan kreált látszat fényévekre van egymástól sajnos nála (is, sok más celebecskéhez hasonlóan) és nagyon úgy tűnik, hogy a "boldogsághoz" az utóbbira van szüksége.
Egyszer majd csak rájön, hogy a rózsaszín lufik csak a gyerekeket boldogítják és túl gyorsan kipukkadnak, és egyre fárasztóbb újra és újra felfújni őket ... vannak ezeknél tartósabb dolgok is" - fogalmazta meg kritikáját egy olvasó.

Forrás: Facebook/Gáspár Evelin

"Szebb nem lett tőle" - fogalmaz egész élesen egy ellenrajongó.

"Szerintem direkt cukkolják a jónépet!"

- fontolgatta egy kommentelő.

Az mindenesetre biztos, hogy nem ez az utolsó hasonló luxust megmutató fotó, amit a 17 kilót leadott Evelin posztolni fog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.