Ábel Anitának is a Balaton a Riviéra

Forrás: facebook/Ábel Anita -
Ábel Anita nyaralás Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő is rajong a magyar tengerért, sőt, azt is megmutatta, hogyan sütteti magát a vízparton.

Igazi nyaralós képet posztolt közösségi oldalára Ábel Anita: a színésznő megmutatta, hogy fest fürdőruhában, és azt is, hogy szereti az élénk színeket, ha a körömlakkokról van szó. A nyaralós fotóért kattints ide!

Forrás: facebook/Ábel Anita

Idén nem ez az első alkalom, hogy Anita megmutatja magát fehérneműben vagy bikiniben: pár hónapja egy fehérneműmárka kampányához készültek róla a szokottnál is szexibb fotók, amiket ITT meg is leshetsz!

Szakított párjával az RTL Klub sztárja http://www.life.hu/sztarok/20150716-szakitott-parjaval-az-rtl-klub-sztarja-a-szelfi-szereploje-greta.htmlBármennyire is rendbe akartra hozni házasságát a csinos híresség: úgy tűnik, nem sikerült megoldaniuk a problémáikat. TV + Sztárok--Rékasi Károly fontos munkát vesztett elhttp://www.life.hu/sztarok/20150715-rekasi-karoly-szinesz-fontos-szinkonmunkat-vesztett-el-balesete-miatt-igy-nem-lesz-tom-cruise-hangja.htmlA színész, aki eddig sokszor kölcsönözte hangját Tom Cruisenak, sajnálatos balesete miatt, nem tudta vállalni a Mission: Impossible film legújabb részének szinkronizálását.TV + Sztárok--Baukó Éva intim helyzetbe keveredett Varga Viktorralhttp://www.life.hu/sztarok/20150715-bauko-eva-valosagshow-hosno-intim-helyzetbe-keveredett-varga-viktor-enekessel.htmlAz énekes és az egykori valóságshow hősnő egy szobában, ledér öltözetben szelfizett. Vajon mi van a két híresség között?TV + Sztárok--Pumped Gabo egy példakép: "Mert kellenek az ilyenek"http://www.life.hu/sztarok/20150715-pumped-gaborol-kulcsar-edinat-kiss-daniellat-steingruber-viragot-lepp-dorinat-kerdeztuk.htmlKulcsár Edinát, Kiss Daniellát, Steingruber Virágot, Lepp Dorinát az idei Balaton Sound sztárjáról, Pumped Gabóról faggatta a Life.hu nagyszájú riportere. Szépségeink persze mindent bevallottak.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia nyaralós szelfin pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20150715-liptai-claudia-szineszno-a-tv2-musorvezetoje-nyaralos-szelfin-pozolt-a-balaton-partjan.htmlHiába a külföldi álomnyaralások, a magyar sztárok kedvence a Balaton, ahonnan most Liptai Claudia jelentkezett be.TV + Sztárok--Közös fotót posztolt a két díva! Vajon mire készülnek?http://www.life.hu/sztarok/20150715-iszak-eszti-es-horvath-eva-kozos-szelfit-posztoltak.htmlIszak Eszti és Horváth Éva közös szelfivel örvendeztette meg a rajongókat. De mi hozta össze a lányokat?TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.