Hugh Jackman kígyóval a nyakában pózol

Forrás: Instagram/thehughjackman -
színész Hollywood Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár, úgy tűnik, nem szívbajos, és bátran bevállalja az extrém helyzeteket is.

A hollywoodi színész furcsa képet rakott ki a hivatalos Instagram oldalára. A 46 éves sztár egy igen termetes kígyót vett a nyakába, és a fotón semmi jelét nem mutatja annak, hogy bármi félelem lenne benne az állat miatt. Több kommentelő is megjegyezte, hogy Jackman nagyon bátor, és hogy ők soha nem merték volna ezt bevállalni.

A színész csak ennyit írt a képhez; Mi a probléma?

Forrás: Instagram/thehughjackman

Hamarosan újra itt a Sztárban Sztár!http://www.life.hu/sztarok/20150717-a-tv2-nepszeru-musora-a-sztarban-sztar-hamarosan-uj-sztarokkal-es-ujitasokkal-indul.htmlAz ország legnagyobb házibuliját 2015-ben sem kell nélkülöznöd. Új szereplőkkel és nagy meglepetésekkel jön a sztárokat átváltoztató műsor harmadik évada. TV + Sztárok--Ezüst festékben fetreng a meztelen Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20150717-kim-kardashian-ezust-festekben-meztelenkedik-es-fetreng.htmlA 34 éves valóságshowsztárra mindig lehet számítani, ha egy kis pucérkodásról van szó.TV + SztárokOrigoÍgy nyal Aleska és Baukó Éva - ki csinálja jobban?http://www.life.hu/sztarok/20150717-igy-nyal-fagylaltot-aleska-es-bauko-eva-ki-csinalja-jobban.htmlAleska és Baukó Éva sem a prüdériájukról híresek. Most azonban visszafogták magukat és megmutatták, milyen jó barátok is valójában. TV + SztárokOrigoFesztiválszex-élményeiről beszélt Pásztor Annahttp://www.life.hu/sztarok/20150716-fesztivalszex-elmenyeirol-beszelt-pasztor-anna.htmlAz EFOTT-on faggatta Pásztor Annát fesztiválozási szokásairól a Life.hu riportere. Az énekesnő őszintén vallott férfiakról, fesztiválszexről és vágyairól. Ahogy fogalmaz: szerencsére nőből van, és imádja a férfiakat... TV + Sztárok--Micsoda úriember! Kilencmillió fontot adományozott Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/sztarok/20150716-leonardo-dicaprio-szinesz-kilenc-es-fel-millio-fontot-adomanyozott.htmlA hollywoodi színész nagy környezetvédő hírében áll. De nem csak vizet prédikál: szép kis summát adományozott egy szervezetnek.TV + Sztárok--Botrány! Vérig sértette a közönséget Russel Brandhttp://www.life.hu/sztarok/20150716-russel-brand-sulyosan-megsertett-egy-ferfit-az-egyik-musoran.htmlEgy 160 fős közönség előtt nevezte nácinak az egyik szervezőt a hollywoodi sztár.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.