Benedict Cumberbatch színész Hollywood születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli 39. születésnapját a szexi angol színész, Benedict Cumberbatch.

A világsztár első szerepe az iskolai karácsonyi előadáson volt, ahol Józsefet alakította. A darab közben lelökte Máriát a színpadról, mert "túl sokáig produkálta magát". Kiváló énekhangja van, és egyik álma, hogy egyszer musicalszerepben is megmutassa magát, emellett fest, és rendszeresen készít alkotásokat jótékonysági eseményekre. Imádja az extrém sportokat; síel, ejtőernyőzik, búvárkodik, és néha gyorsulási motorokkal száguld.

Benedict Cumberbatch Forrás: AFP/Jewel Samad

A sztár korábban azt nyilatkozta, hogy ideges lesz, ha más híres emberekkel fut össze, és néha zavarban érzi magát a jelenlétükben. Régi vágya volt már, hogy apa lehessen, és ez ebben az évben teljesült is. A Sherlock Holmes sztárjának és feleségének, Sophie Hunternek június elején született meg első gyermekük, így a sztár biztosan kihagyja majd a hatalmas bulikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.