Dolgos ujjai vannak Horváth Évának - Megfejt egy kecskét

Forrás:Redlemon -
kecskesajt fejés Horváth Éva sajt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva egy igazi vagány nő, aki bebizonyította, hogy a kifutók világa mellett akár egy gazdaságban is megállná a helyét. Megfejt egy kecskét, majd sajtot készített a tejéből.

A tősgyökeres városi Éva nem ijedt meg, amikor a törökbálinti kecskefarmra érve azzal fogadták, hogy 74 anyakecske fejésében kell segédkeznie. Éva azonnal munkába állt, sőt később a sajtkészítés rejtelmeibe is betekintett.

Forrás:Redlemon

Egy picit azért aggódtam, mert a tehénfejést próbáltam már korábban, és náluk előfordul, hogy hátrarúgnak közben. Attól féltem, hogy a kecskék is ilyenek, de aztán megnyugtattak, ők csak harapni és toporzékolni szoktak. Ezek az állatok is kicsit talán olyanok, mint a macskák: nagyon okosak, de elképesztően öntudatosak is, úgyhogy nekem az első perctől nagyon szimpatikusak voltak” – folytatta a híresség, aki a kisgidákkal is közelebbi kapcsolatba került: frissen fejt tejjel itatta meg őket.

Forrás: Redlemon

„Olvastam róla, hogy a kecsketejes élelmiszerek nagyon egészségesek, a sajtok pedig különösen a gyengéim. Nem tudtam ellenállni nekik, és ettem belőlük annak ellenére, hogy születésem óta laktózérzékeny vagyok. Régebben nagyon nehéz volt, mert gyerekként joghurtrajongó voltam, de szerencsére ma már egyszerűbb, mert létezik olyan laktázenzimpótló rágótabletta, amellyel megelőzhetők a tünetek” – árulta el a szépség, aki annyira megkedvelte a kecsketejes termékeket, hogy azt tervezi, ezután rendszeresen fogyasztja majd őket.

22 éves tinisztár Kiszel Tünde új hódolójahttp://www.life.hu/sztarok/20150722-kiszel-tunde-naptardiva-uj-udvarloja-egy-22-eves-tinisztar.htmlA rejtélyes hódolóval egy klipforgatás kapcsán került közelebbi kapcsolatba a naptárdíva és lánya Donatella.TV + Sztárok--Végre! Újra műsort vezet Liptai Claudia - Ördög Nórával küzd majd a nézettségért http://www.life.hu/sztarok/20150722-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-uj-showmusort-kap-igy-majd-ordog-noraval-kuzdhet-a-nezettsegert.htmlKiegyenlítődik a helyzet! A TV2 két sztárműsorvezetője ősztől saját nagyszabású műsort kap, most kiderülhet ki a jobb, a nézők döntenek.TV + Sztárok--Hoppá! Rejtélyes férfival kapták lencsevégre Kiss Ramónáthttp://www.life.hu/sztarok/20150722-rejtelyes-ferfival-kaptak-lencsevegre-kiss-ramonat-a-baratok-kozt-zsofijat.htmlA Barátok közt gyönyörű színésznője az egyik napilap olvasójának tűnt fel, ahogy egy férfival eszeget és cseverészik. TV + SztárokOrigoHajós András befejezte a TV2-nél - Már a Sztárban sztárban sem lesz láthatóhttp://www.life.hu/sztarok/20150722-hajos-andras-nem-szerepel-osszel-a-tv2-sztarban-sztar-zsurijeben.htmlTávozik a TV2-től Hajós András. Az információk ellentmondásosak, hogy miért, de annyi biztos, a zenész mostantól nem lesz látható a csatorna egyetlen műsorában sem. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huKínába készül az RTL sztárpárjahttp://www.life.hu/sztarok/20150721-karsai-kata-es-erdesz-tamas-a-szelfi-sztarjai-kinaba-keszulnek.htmlA Szelfi szerelmespárja, Karsai Kata és Erdész Tamás Kínában próbálnak boldogulni. Ugyanakkor, ahogy az RTLII videónapló-sorozatának előző epizódjaiból kiderült, az élet ott sem fenékig tejfel.TV + Sztárok--Kis Grófóért megőrülnek a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20150721-kis-grofo-a-sikerrol-nyilatkozott.htmlEgy emberként üvöltötte egy halom egyetemista a Bulibáró, a Nézését meg a járását és az Olaszosan, dzsigolósan című slágereket az EFOTT fesztiválon. Kis Grófo olyan hangulatot varázsolt a színpadra, hogy még órák múlva is mindenkiben benne volt a mulatási. Mert ez a szó is bekerült a köztudatba Grófónak köszönhetően. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.