Dukai Regina különleges vadállatot szelídített

tigris cumisüveg Dukai Regina vadállat etetés szelídítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell csodaszép fotót posztolt, amelyen egy igazi vadállatot cumiztat anyai szeretettel és gondoskodással.

Dukai Regina igencsak bátor, mert egy hófehér oroszlánkölyköt vett keblei közé és szelídített meg. A csodaszép fotón a gyönyörű díva és a pompás állat láthatóan nagy összhangban vannak. Reméljük, azért Regi nem vitte haza az oroszlánt, mert pár év múlva már nem lenne ilyen könnyű ölbe kapni a mancsos cukiságot.

Fotó: Borzi Vivien

Dukai Regina virágok között

A modellről szebbnél-szebb fotókat találunk, nézd meg a Life.hu-n a kedvencünket.
Hoppá! Liptai Claudia milliókat készül elszórnihttp://www.life.hu/sztarok/20150728-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-50-millios-lady-lett-mivel-o-vezetei-majd-az-50-millios-jatszma.htmlHamarosan milliókat szór majd el a TV2 sztárja, aki Az 50 milliós játszma című műsor házigazdája lesz.TV + Sztárok--Csodás helyen nyaral a TV2 sztárja: Hangulatos fotót posztolt!http://www.life.hu/sztarok/20150728-pal-denes-a-the-voice-gyoztese-csodas-helyen-nyaral.htmlÚgy tűnik, a The Voice győztese végre kipihenheti magát.TV + Sztárok--A nap képe: így őrültködik Majka és Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20150728-majka-rapper-es-tarsa-curtis-orult-foton-pozolt-es-fekete-festekkel-maszkiroztak-el-magukat.htmlKözveszélyes őrültté vált Majka és társa, Curtis. A két zenész fekete festékkel maszkírozta el magát.TV + Sztárok--Nádai Anikó szülés előtti fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20150727-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-kolleganojenel-ritanal-az-ejjel-nappal-budapest-szereplojenel-jart.htmlA mindenórás kismama még szülés előtt barátnőzött kicsit és örömmel fogadta kolleganőjét.TV + Sztárok--Hoppá! Mila Kunis és Ashton Kutcher a Daily Mailt perelihttp://www.life.hu/sztarok/20150729-mila-kunis-es-ashton-kutcher-a-daily-mailt-pereli-intim-csaladi-fotok-kozlese-miatt-es-azert-mert-a.htmlA hollywoodi álompár két cikk miatt is perelni készül: a Daily Mail brit online felületén ugyanis intim családi fotók jelentek meg, amelyekkel ráadásul ruhadarabokat promótáltak a szerkesztők. TV + Sztárok--Káromkodással sokkolta a tévénézőket a világsztárhttp://www.life.hu/sztarok/20150729-helen-mirren-szineszno-karomkodassal-sokkolta-a-tevenezoket-elo-adasban.htmlEgy reggeli műsorban sztorizgatott éppen a színésznő, amikor egy csúnya káromkodás csúszott ki a száján.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.