Dukai Regina virágok között tündökölt

modell fotózás tavasz virágcsokor Dukai Regina romantika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modellt egy különleges fotózás alkalmával tavaszkirálynővé változtatták.

Dukai Regina a színes, rózsaszín, lila, bordó virágok között remekül mutatatott. A romantikus fotót a modell a közösségi oldalán osztotta meg, ezzel pedig igazán tavaszi hangulatot teremtett. Így, a hosszú hétvége előtt csak reménykedünk, hogy az időjárás kegyes lesz és mi is virágba borult mezőkön sétálhatunk.

Forrás: Facebook/Dukai Regina

5 kérdés a szépségről: Dukai Regina

A Life.hu sorozatából megtudhatod Dukai Regina szépségtrükkjeit.„Kislánykoromban anyuval együtt kentünk fel a hajunkra az ápoló tojásos hajpakolást, és megtanultam azt is, hogy az uborka csodát tesz a bőrrel."
Iszak Eszti műsorvezető Szabó Zsófivá változotthttp://www.life.hu/trend/20150428-iszak-eszti-musorvezeto-szabo-zsofi-szinesznove-valtozott-smink-segitsegevel.htmlA szőke műsorvezetőnek nem kellett sokat tennie azért, hogy Szabó Zsófivá váljon.Trend--Szépségszalon, ami a lelket is ápoljahttp://www.life.hu/trend/20150427-szepsegszalon-ami-a-lelket-is-apolja-a-masni-teljes-neven-munkaeropiaci-aktivizalast-segito-nobarat.htmlKülönleges hírre, egy fantasztikus kezdeményezésre lettünk figyelmesek: a belváros szívében van egy szépségszalon, ahol a társadalom perifériájára szorult nőknek segítenek.Trend--Hová tűnt a Való Világ egykori hajasbabája? Teljesen megváltozott VV Fannihttp://www.life.hu/trend/20150430-vv-fanni-egyenes-hajra-valtott-es-alig-lehet-raismerni.htmlBúcsút intett göndör hajzuhatagának a Való Világ villa egykori lakója.Trend--Lesd el Rita Ora stílustrükkjeit! 5 dolog, amit tanulhatsz tőlehttp://www.life.hu/trend/20150407-lesd-el-rita-ora-stilus-trukkjeit-5-dolog-amit-tanulhatsz-tole.htmlSemmi kétség, Rita Ora stílusikon, aki minden egyes alkalommal újabb és újabb oldalát mutatja meg, legyen szó hétköznapi szettekről, sminkekről vagy vörös szőnyeges kreációkról. Lesd el a trükkjeit!Trend--Gisele Bündchen meztelenül pózol a Vogue címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20150428-gisele-bundchen-meztelenul-pozol-a-brazil-vogue-cimlapjan.htmlA Victoria's Secret egykori angyala nemrégiben nyugdíjba vonult a kifutókról, azonban így sem dolgozik kevesebbet. Most éppen a májusi Brazil Vogue címlapján állt modellt meztelenül.Trend--Rihanna félelmetesre sminkelte magáthttp://www.life.hu/trend/20150428-rihanna-enekesno-felelmetes-sminket-villantott.htmlAkár a tengeri boszorkány, úgy fest Rihanna a legújabb, róla készült képen. Vajon mi lelte az énekesnőt? Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.