Növényi Norbert TV2 Cinthya Dictator Cooky Ezek megőrültek! (vetélkedő) Tilla Majka Bíró Ica szerelem Varga Viktor Baukó Éva szakítás Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült a TV2 Ezek megőrültek című műsorának celebnévsora, ők esnek-kelnek majd a bolondozós show új évadában.

A sztárokat Tilla és Majka állítja mókás feladatok elé, és újra együtt szerepel majd a sztárpár, akik viharos szakításon vannak túl.

Forrás: TV2

A névsor a következő: Gáspár Győzi, Baukó Éva, Aleska Diamond, Cooky, Bíró Ica, L.L. Junior, Növényi Norbert, Cinthya Dictator ééééssss Varga Viktor. Egy gyors telefonos interjúban megkérdeztük a fotóslánytól, hogy találkozott-e a forgatásokon Viktorral, és lesz-e közös jelenetük a műsorban.

„A stáb számára is egyértelmű volt, hogy nem szerepelünk együtt, ezért külön csapatba kerültünk, és nem forgatunk együtt" – mondta Cinthya a Life.hu-nak.

Várkonyi Andrea életveszélyes kalandokat élt áthttp://www.life.hu/sztarok/20150730-varkonyi-andrea-tv2-hiradosa-eletveszelyes-kalandokat-elt-at-venezuelaban.htmlVenezuelában pihent a gyönyörű híradós, aki különleges kalandokba bonyolódott az esőerdőben.TV + Sztárok--Meryl Streeppel fotózkodott D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/sztarok/20150729-meryl-streep-vilaghiru-szineszno-csillagaval-fotozkodott-d-toth-kriszta-musorvezeto.htmlA közös fotó ugyan csak félig-meddig valósult meg, de a műsorvezető így is vidáman mosolygott amerikai kalandján.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKulcsár Edina testét kék-zöld foltok borítják - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150729-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-nagyon-furcsan-nez-ki-mert-kek-zold-lett-egy-fotozas-kedveert.htmlA szépségkirálynő megdöbbentő fotón pózolt, a Life.hu pedig kinyomozta, miért borítják kék-zöld foltok a testét.TV + Sztárok--Csodás helyen nyaral a TV2 sztárja: Hangulatos fotót posztolt!http://www.life.hu/sztarok/20150728-pal-denes-a-the-voice-gyoztese-csodas-helyen-nyaral.htmlÚgy tűnik, a The Voice győztese végre kipihenheti magát.TV + Sztárok--Meglepő dolgot húzott a fejére Demcsák Zsuzsa - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150723-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-plusspuliva-valtozott-a-vizes-vilagbajnoksagon.htmlÍgy még biztosan nem láthattad a TV2 műsorvezetőjét, aki egy hatalmas plüss pulifejet öltött magára.TV + Sztárok--22 éves tinisztár Kiszel Tünde új hódolójahttp://www.life.hu/sztarok/20150722-kiszel-tunde-naptardiva-uj-udvarloja-egy-22-eves-tinisztar.htmlA rejtélyes hódolóval egy klipforgatás során került közelebbi kapcsolatba a naptárdíva.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.