Nem fogsz hinni a szemednek: Király Linda nagyon sokat fogyott

fogyás Király Linda énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda hiába jelent meg a szokásos földig érő, fekete lepelben Lakatos Márk szeretetkampányának nyitórendezvényén, nem tudta elrejteni alakját. Nagyon sokat fogyott az énekesnő, de azt nem árulta el, hogy mennyit.

Nem szeret a súlyáról beszélni Király Linda, de örömmel zsebelte be a dicsérő szavakat, amelyekkel elárasztották őt a vendégek Lakatos Márk videoklip-bemutatóján, amit Budapest egyik népszerű találkozóhelyén tartottak. Végül csak elismerte, ami nyilvánvaló volt, hogy sokat fogyott.

Király Linda Lakatos Márkkal a 5FORLOVE eseményen Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Ez egy nagyon hosszú folyamat eredménye, még messze nem tartok ott, ahol szeretnék. Ez egy összetett dolog, de végre elindult egy folyamat jó irányba, orvosi segítséggel és a Vénusz-programomban részt vevő csajok segítségével, akik hatalmas lelkierőt adnak. Az a lényeg, hogy az ember jól érezze megát a bőrében. Nem tűztem ki olyan célokat, hogy például 40 kiló szeretnék lenni, csak annyi, hogy egészséges. A többi, az jön magától. Olyan típus vagyok, hogy próbálom elfogadni magamat olyannak, amilyen vagyok. Tisztában voltam vele, hogy a túlsúlyom egy egészségügyi probléma eredménye. Mindennek megvan az oka és lelki háttere, volt mit tanulni” – árulta el Linda, akit párja minden körülmények között imád.

/1507/_A_sz2015730182340

Vajna Timi maga alá gyűrt ezer lóerőt és nem sikítotthttp://www.life.hu/sztarok/20150729-vajna-timi-maga-ala-gyurt-ezer-loerot-es-nem-sikitott.htmlVajna Timinek végre nem kellett visszafognia magát, tövig nyomta a gázt és csikorgatta a kerekeket. Mindezt nem is egy sportkocsival, hanem egy hatalmas kamionnal tette.TV + SztárokOrigoDúl a szerelem Demcsák és új párja közötthttp://www.life.hu/sztarok/20150729-dul-a-szerelem-demcsak-es-uj-parja-kozott.htmlDemcsák Zsuzsát hatalmas meglepetés fogadta a repülőtéren. Szerelme várta a külföldi munkából hazatérő műsorvezetőt. TV + Sztárok--Véget ért az amerikai álom - hazaköltözött a sikeres hegedűművész, Edvin Martonhttp://www.life.hu/sztarok/20150723-veget-ert-az-amerkai-alom-hazakoltozott-s-sikeres-zenesz-edvin-marton.htmlKét 2 ev tavollet utan hazatért Edvin Marton és családja Amerikából, ahová egy komoly, két éves zenei szerződés kötötte. A hegedűművész mégsem marad folyamatosan itthon, Bécsben kapott újabb, jelentős felkérést. Költözniük már nem kell! TV + Sztárok--Várkonyi Andrea: "Én nem tudok arról, hogy szándékomban lenne távozni a csatornától"http://www.life.hu/sztarok/20150730-a-tenyek-foszerkesztoje-azurak-csaba-varkonyi-andrea-korosi-gabor-a-musorrol-beszelt.htmlSajtóhírek szerint rezeg a léc a TV2 hírműsora, a Tények alatt. TV + Sztárok--VV Dennis lenyomná Kis Grófothttp://www.life.hu/sztarok/20150730-vv-dennis-lenyomna-kis-grofot.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté VV Dennist kísérte el abba a stúdióba, ahol legújabb dalát is felvették.TV + Sztárok--Áll a bál a szinkronszakmában - Gesztesi "feketelistán", Stohl a jogaikért harcolhttp://www.life.hu/sztarok/20150730-all-a-bal-a-szinkronszakmaban-gesztesi-karoly-feketelistan-stohl-andras-a-jogaikert-harcol.htmlAlulfizetik, hülyének nézik, kihasználják a szinkronszínészeket, állítja Galambos Péter, a Szinkron Alapszervezet elnökségi tagja. A művészek felháborodtak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.