Berki Krisztiánt jó tanácsai miatt savazzák közösségi oldalán

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
idézet komment rajongók kommentelők támadás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető Coelhói magasságokba emelkedve fogalmazza meg jó tanácsait, amiért néha hideget-meleget is kap a rajongóktól.

Új hóbortja van a magyar macsónak: mostanában előszeretettel osztja meg frappáns gondolatait az élet nagy dolgairól rajongóival. Ám nem mindenki van oda ezekért az eszmefuttatásokért.

Berki Krisztián Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Amikor például a tökéletes nő definícióját fogalmazta meg Berki Krisztián, volt, aki a következőképpen igazította helyre:

„Képzavarban vagy Krisztián, köszönheted magadnak is, rossz helyen kutakodtál eddig ezek szerint. Tudod mi az igazi társ? Mikor hazajövök este a munkából és megsimogat, tölt 1 pohár vizet, megágyaz, és én is megteszem ezt fordított helyzetben! Röviden ennyi" – írta egy úr.

Más viszont arra hívta fel a figyelmet, hogy akárhányszor látta Krisztiánt a tévében, ő - a kommentelő állítása szerint - minden alkalommal alázta a nőket.

De akkor sem maradtak el a frappáns kommentek, amikor a minap egy Anna and the Barbies idézetet tett magáévá Berki. A "Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni" sorokra egy úr például a következőképpen reagált a magyar macsó bejegyzése alatt:

„Kíváncsi lennék, ha nem lenne ennyi pénzed, hogy akkor is ilyen f..okat írogatnál. Mindenki tudna élni, ha lenne miből, sajnos havi 60.000 Ft-ból nem sok mindet lehet majd mesélni".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.