meglepetés ünnep Joshi Bharat évforduló születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető úgy véli, azért nem látszik rajta a kora, mert "nem cipel hülyeségeket".

Joshi Bharatot kollegái, Demcsák Zsuzsa és Pachmann Péter egy reggeli élő bejelentkezéssel lepték meg születésnapja alkalmából.

„Van egy gyanúm, hogy a kerek évfordulóra meglepetés készül, mert érzem, hogy mindenki zsizseg, készül valami. Biztos összejön egy halom jó barát és ismerős. Én sem hiszem, hogy hatvanéves lettem, de a kalendárium ezt mutatja. Nem számít a kor!" – mondta Joshi.

Hajas László is ma ünnepel

Pazar ajándékkal lepte meg születésnapja alkalmából lánya hajas Lászlót. A Life.hu cikkében meglesheted a megható ajándékot.
Többet nem zenél? Új szakmát tanul a közkedvelt DJ, Metzker Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20150730--uj-szakmat-tanul-a-kozkedvelt-dj-metzker-viki-sminkes-lesz.htmlNem csak az az újdonság Metzker Viki életében, hogy egyre több tetoválás díszíti a testét. A közkedvelt DJ új szakmát tanul. Vajon felhagy a zenéléssel?TV + SztárokOrigoKim Kardashian tanítja női hangon beszélni nővé vált apjáthttp://www.life.hu/sztarok/20150731-caitlyn-jennert-kim-kardashian-tanitja-noi-hangon-beszelni.htmlBruce Jenner lassan már két hónapja nőként éli az életét, de még vannak csiszolgatnivalók nőiségén.TV + SztárokOrigoÓriásplakáttal lepte meg lánya Hajas Lászlóthttp://www.life.hu/sztarok/20150731-hajas-laszlot-mesterfordraszt-draga-es-meghato-ajandekkal-lepte-meg-lanya-meghozza-egy.htmlA sztárfodrászt születésnapjára egy egyedi óriásplakáttal lepte meg Orsi. Laci nagyon meghatódott az ajándéktól, ami mellett először sikerült elszáguldania.TV + Sztárok--Rubint Réka őszinte vallomása: "Nagy szükségem volt már a pihenésre"http://www.life.hu/sztarok/20150731-rubint-reka-fitnesz-edzo-alomtestet-villantott-amerikai-nyaralasa-kozben-a-medenceparton.htmlRemekül érzi magát a fitneszedző a nyaralásán, melyről ismét csodás fotót posztolt. Rubint Réka a kép mellett bevallotta: nagy szüksége volt már a pihenésre.TV + Sztárok--Így vizslatja saját melleit Helen Mirrenhttp://www.life.hu/sztarok/20150731-helen-mirren-megvizslatta-sajat-melleit-a-madame-tussauds-muzeumban.htmlA színésznő minap olyan kacér és játékos kedvű volt, hogy önmaga melleit stírölte.TV + Sztárok--Borbás Marcsi nevében csalnak ki pénzt idős emberektőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150730-borbas-marcsi-neveben-penzt-csalnak-ki-idos-emberektol.htmlBorbás Marcsi a Facebookon kért segítséget rajongóitól, ugyanis valaki csúnyán visszaélt a nevével. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.