Ilyen volt Gáspár Győzőék luxusnyaralása - Fotó!

Forrás: Facebook/Gáspár Győző -
fotó luxus Gáspár Győző romantika nyaralás Gáspár Bea Este
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzi és felesége, Bea megmutatták, milyen pazar helyszínen pihentek. 

Az esti fények megihlették Gáspár Győzőt és nyaralásáról összebújós fotót posztolt, amit bölcs szavakkal spékelt meg. Lehet, hogy ő is coelhói babérokra tör, mint Berki Krisztián?

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

„Igazi nyár, olyan nyár, amikor minden megtörténhet, és meg is történik. Az igazi élmények mindig nyáron történnek, észrevetted? Talán mert bátrabbak, nyíltabbak vagyunk, igazán csak nyáron tud szerelembe esni az ember. Talán a napsütés okozza, vagy a rengeteg nyíló virág" – írta a kép mellé Győzike.

Íme, Gáspárék csodaháza

Ilyen volt, ilyen lett! Ezekkel a szavakkal tette közzé új otthonának fényképét Gáspár Győző, amit a Life.hu cikkében megnézhetsz.

Novák Angéla: Nem lehet gond az örökbefogadással, papíron átlagos nő vagyokhttp://www.life.hu/sztarok/20150731-novak-angela-nem-lehet-gond-az-orokbefogadassal-papiron-atlagos-no-vagyok.htmlSokan megbámulják Novák Angélát, aki 17 éves korában esett át az első nemátalakító műtétén. Hogy nőiességének szól-e a sok kíváncsi tekintet, vagy pedig csak felismerik, maga sem tudja.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMicsoda átalakulás! Dögös pasi lett a Szívek szállodája jófiújábólhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-dogos-pasi-lett-a-szivek-szallodaja-jofiujabol.htmlRory Gilmore első szerelme, Dean, aki az anyukák kedvence karakterét hozta a sorozatban, igazán dögös pasi lett.TV + Sztárok--Csernus Imréhez fordult Cserpes Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20150804-cserpes-laura-enekesno-csernus-imrehez-fordult.htmlA férfi lélek rejtelmeibe szeretne belelátni a az énekesnő, ezért fordult a neves pszichológushoz. Legalábbis, ami az olvasmányát illeti. TV + Sztárok--Ezt az égést! Adásban csúszott le a TV2 sztárjának a nadrágjahttp://www.life.hu/sztarok/20150803-adasban-csuszott-le-a-tv2-sztarjanak-nadragja-bakiparade-a-tv2-joban-rosszban-sorozataban.htmlA Jóban Rosszban sorozat munkatársai egy frenetikus évzáró partival kezdték meg az egy hónapos szabadságukat. Ebből az alkalomból különleges bakiparádéval lepték meg a nézőket.TV + Sztárok--E-mailben mondott fel Xantus Barbara http://www.life.hu/sztarok/20150803-e-mailben-mondott-fel-xantus-barbara-a-banfalvy-agnes-es-ferje-horvath-csaba-altal-vezetett.htmlVáratlanul, e-mailben mondott fel a Bánfalvy Ágnes és férje, Horváth Csaba által vezetett stúdiószínházban Xantus Barbara. TV + Sztárok--Kit érdekel a stílus? Paradicsomban fetreng Blake Livelyhttp://www.life.hu/sztarok/20150802-kit-erdekel-a-stilus-paradicsomban-fetreng-blake-lively.htmlKedvec stíluskirálynőnk ezúttal nem azért került a középpontba, mert ismét valami eszméletlenül gyönyörű ruhát választott. Épp ellenkezőleg...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.