vicces emberek Hugh Jackman vicces humor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos színész nagyon vicces kedvében lehetett, amikor egy akvárium előtt kezdett el poénkodni. 

Az ausztrál világsztár az utóbbi időben rengeteg fantasztikus helyen járt a nagyvilágban, ahonnan ultradögös képek sorát posztolta már. Most viszont egy igencsak humoros fotóval lepte meg a rajongóit, amelyen egy akvárium előtt vág jópofa arcokat. Egy biztos: ennél viccesebb képet még nem láthattunk a 47 éves Hugh Jackmanről.

Hugh Jackman 47 évesen is szívesen poénkodik a kamerának Forrás: Instagram/thehughjackman
Jó lenne tudni, miért is szelfizett Hugh Jackman Ricky Martinnal!http://www.life.hu/sztarok/20150802-hugh-jackman-ricky-martinnal-szelfizett.htmlHugh Jackman rákattant a szelfizésre. Legutóbb egy kígyóval pózolt, most pedig Ricky Martinnal fotózkodik. TV + SztárokOrigoEz az, ami még a sármos Hugh Jackmant is könnyekre fakasztjahttp://www.life.hu/sztarok/20150726-hugh-jackman-szinesz-hagymapucolas-kozben-sirt.htmlA kemény és hihetetlenül sármos színésznél is eltörik néha a mécses. TV + Sztárok--Furcsa szokások a világ körül http://www.life.hu/csalad/20150806-10-dolog-amire-figyelj-ha-uti-celt-valasztasz-helyi-sajatossagok.htmlHa turistaként egy idegen országba látogatsz, érdemes képben lenned néhány helyi szokással és íratlan törvénnyel. Egy óvatlan mozdulat, amely az egyik városban teljesen hétköznapi, és megengedett, könnyen lehet, hogy máshol tiltott és súlyos büntetést von maga után.Család--Jógatippek kánikula idejére - ezeket imádni fogod!http://www.life.hu/ez-zsir/20150810-jogaiskola-a-jogaklikkel-jogatippek-kanikula-idejere.htmlAmikor nagyon meleg van, a tűz elem kerül túlsúlyba. Ha egyensúlyt akarsz teremteni, jó lehet ilyenkor a víz hűvösségével lehűteni magad, és a gyakorlásodban több figyelmet szentelni a víz elemnek és a testedben lévő víznek!Ez Zsír!ThinkstockEgy egész emeletet bérel a budapesti luxushotelben Robbie Williamshttp://www.life.hu/news/20150810-robbie-williams-egy-egesz-emeletet-berel-a-budapesti-luxushotelben.htmlAz idei Sziget egyik legnagyobb sztárja, Robbie Williams megérkezett Magyarországra, és beköltözött a budapesti luxushotelbe – egy egész emeletre.NewsAFPKajakos balesetet szenvedett Annie Lennox lánya - A barátja eltűnt a vízbenhttp://www.life.hu/news/20150809-annie-lennox-brit-enekesno-lanya-tali-lennox-es-baratja-ian-jones-kajakos-balesetet-szenvedtek.htmlA Hudson folyón kajakozott a híres brit énekenő, Annie Lennox lánya, a 22 éves Tali Lennox és 32 éves barátja, Ian Jones, amikor a jármű felborult. A lányt kimentették, a fiú azonban eltűnt a vízben. Jelenleg is nagy erőkkel keresik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.