Dukai Regina ismét volt palijával kavar?

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Dukai Regina Sziget2015 szerelem Feczesin Róbert kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen láttuk ennyire ragyogni Dukai Reginát. A Sziget mínusz egyedik napján volt pasijával, Feczesin Róberttel bulizott és el sem mozdult a sármos labdarugó mellől. Pedig tavaly ősszel szakítottak.

Sokáig úgy tűnt, hogy Dukai Regina végre megtalálta a boldogságot az Olaszországban élő focista, Feczesin Róbert mellett. Négy éven át tartó kapcsolatuk kibírta a gyakori távolléteket, igaz Regina gyakran utazott ki szerelméhez. Végül tavaly ősszel bejelentették, hogy külön utakon folytatják.

A sármos focistát legutóbb a Balaton Soundon láttuk gyönyörű hölgyek társaságában, szemmel láthatóan évezte a lányok fokozott érdeklődését.

A Soundon. Forrás: Life.hu

A Sziget minusz egyedik napján viszont már csak egy hölgy társaságában szórakozott. Ő pedig nem más, mint korábbi nagy szerelme, Dukai Regina, akivel el sem mozdultak egymás mellől. Vajon ismét fellángolt köztük a szerelem?

A Szigeten már Reginával bulizott. Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Nézd meg, hogy kik buliztak még a Szigeten!

/1508/_gy_b2015811131814

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.