Muri Enikő esküvőre gyűjt: szerelmével közösen feltört egy páncélszekrényt

Forrás:Redlemon -
esküvő Muri Enikő Sziget2015 páncélszekrény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlan módját találta meg Muri Enikő, hogy jövő nyárra tervezett esküvőjére egy kis pénzt szerezzen. Szerelmével közösen feltörtek egy páncélszekrényt!

Muri Enikő sokkal kevesebb időt tud együtt tölteni szerelmével, mint amennyit szeretne. Enikő és a Budapesti Operettszínház ügyelője, Szente Károly már jó ideje együtt élnek, és jövő nyárra tervezik az esküvőjüket. Májusi eljegyzésük után sikerült pár napot egy romantikus szállodában tölteniük, most pedig mindketten találtak időt arra, hogy kilátogassanak a Szigetre, ahol nemcsak jó zene, de szórakoztató kihívások sora is várta őket.

Forrás: Redlemon

Több ismert emberrel, Tolvai Renivel, Fehérvári Gábor Alfréddal és a Konyha ördögével, Bereznay Tamással vicces játékokban vettek részt, amely részeként fel kellett törniük Jack bácsi páncélszekrényét. Hát igen, kell a pénz az esküvőre!

Forrás:Redlemon

„Nagyon kevés szabadidőnk van, ezért ilyenkor igyekszünk minél többet szórakozni. Robbie Williamsről sajnos lemaradtunk, de az Anna&the Barbiest mindenképp látni akartuk. Nyaralásra idén nem nagyon volt idő, de azért egy hetet eltöltöttünk egy wellness-szállodában, sokat kirándultunk, és nagyon jól éreztük magunkat” – mondta el Muri Enikő, aki hatalmas változás előtt áll. ­

„A párom május 9-én megkérte a kezemet, jövőre lesz az esküvő, így amikor sikerül kicsit együtt lenni, életünk legszebb napját tervezgetjük. Körülbelül száz vendég lesz, és olyan helyen tartjuk majd az esküvőt, ahol minden adott egy jó kis bulihoz.

Muri Enikő, Tolvai Reni, Fehérvári Gábor Alfréd és Bereznay Tamás a Sziget Fesztiválon buliztak Forrás: Redlemon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.