Sztárban sztár Baby Gabi gyerekvállalás énekesnő asszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baby Gabi a hamarosan induló Sztárban sztár egyik meglepetésversenyzője, hisz az énekesnő, amióta férjhez ment, tudatosan a háttérbe vonult. Házaséletének titkait viszont továbbra is a stúdión kívül hagyja.

Régóta nem hallottunk Baby Gabiról, aki hamarosan valaki más bőrébe bújva kerül vissza a rivaldafénybe a TV2 műsorában, a Sztárban sztárban. Az énekesnő kissé megasszonyosodva, de bomba formában lép újból színpadra.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Az elmúlt években saját döntésem alapján maradtam a háttérben. Nem akartam mindenáron riportokat készíteni, interjúkat adni. Jövőre leszek 20 éve a szakmában, nincs szükségem arra, hogy mindenféle témában nyilatkozzak, pláne, ha nem olyan, ami közel áll hozzám. Életem minden egyes mozzanatáról nem posztolok, és nem csináltam a felhajtást magam körül. Folyamatosan koncerteztem, de bevallom, akadt egy kis hiányérzetem a szakmai dolgokkal kapcsolatban. Úgy érzem, hogy ez a műsor a legjobbkor jött, kitölti majd ezt az űrt" – magyarázta Gabi, aki két éve ment férjhez, de párját sohasem mutatta meg a nagyközönségnek, és ezután sem tervezi.

"Most sem mutatom meg a páromat, nem fog eljönni a stúdióba. Mindketten úgy tartjuk helyesnek, ha ő nem szerepel, hisz ő civil. Kaptam már ezért sok kritikát, de nem akarom, hogy a kapcsolatunkat szétcincálja a sajtó. Nekem van egy szakmám, neki is, egyikünk sem szól bele a másikéba. Így tartom helyesnek. A családtagok otthon a tévé előtt követik majd hétről hétre az átalakulásomat, csak a barátaim jönnek szurkolni" - tervezget az énekesnő. Egy kissé megasszonyosodott, de ez nem zavarja, sőt remekül érzi magát a bőrében.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Az ember nem lesz fiatalabb, egyre inkább, ahogy készülünk a gyerekvállalásra, a test is átalakul, ez normális. Még akkor is, ha ez csak egy tudat alatti készülődés, hisz 37 éves leszek, itt az idő. Már nem érdekelnek a súlyommal kapcsolatos dolgok, ha 120 kiló lennék, akkor igen, de így, ahogy vagyok, jól érzem magamat a bőrömben. A párom imád, ő azt mondta, ne merjek fogyni, neki nagyon tetszik az alkatom.

Gyerekkoromban még nagyon vékony voltam, de jó 10 éve nem érdekel, miért fogytam, miért híztam. Szívesebben beszélek az korábbi pánikbetegségemről, mert ez legalább előreviszi az embereket. Szerencsére már 6 éve tünetmentes vagyok. A betegségből van kiút, meg lehet csinálni, és ezt a tapasztalatot boldogan teszem közkinccsé. És a hangomat és a tudásomat is."

Tragédiával indult Jennifer Aniston házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20150828-jennifer-aniston-es-justin-theroux-hazassaga-tragediaval-indult-meghalt-a-szineszno-baratnoje-bora.htmlNéhány nappal azután, hogy a színésznő és újdonsült férje Justin Theroux minden barátjukat meghívták a luxusnásztra, Bora Borára, Jennifer Aniston egyik barátnője – aki többedmagával ott maradt még nyaralni - belefulladt a tengerbe.TV + Sztárok--Hihetetlen átváltozás: Makaronkirálynő lett az RTL Klub sztárja, VV Kingahttp://www.life.hu/sztarok/20150824-vv-kinga-kutai-kinga-komoly-uzletasszony-lett-makaronokat-keszit.htmlA szőke, bájos VV Kinga komoly üzletasszony, azaz cukrászasszony lett. Belevetette magát a makaronbiszniszbe, és isteni francia édességeket készít nagyüzemben.TV + Sztárok--Kiderült! Íme, Magyarország kedvenc sorozatkaraktere - meglepő eredményhttp://www.life.hu/sztarok/20150827-kiderult-ki-magyarorszag-kedvenc-sorozatkaraktere-meglepo-eredmeny-joey-a-jobaratokbol.htmlArra kértünk benneteket, hogy szavazzatok, és döntsétek el ti, hogy ki a Magyarországon futó vagy futott sorozatok kedvenc karaktere. Meglepő eredmény született.TV + Sztárok--Erdélyi Mónika újra képernyőre kerülhttp://www.life.hu/sztarok/20150828-erdelyi-monika-ujra-kepernyore-kerul.htmlÚj műsorvezető-társat kap Joshi Bharat, Czippán Anett és Váczi Gergő.TV + SztárokOrigoIttasan kell hangmintát adnia Bálint Antóniánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150827-ittasan-kell-hangmintat-adnia-balint-antonianak.htmlHamarosan pont kerülhet az ittas telefonbeszélgetés-ügy végére, ehhez azonban Bálint Antóniának le kell részegednie.TV + Sztárok--Tóth Gabi anyagilag is támogatja mentoráltjaithttp://www.life.hu/sztarok/20150827-toth-gabi-anyagilag-is-tamogatja-mentoraltjait.htmlTóth Gabi a Life.hu riporterének elárulta, milyen érzései vannak a Sztárban sztár című műsorral kapcsolatban, és arról is mesélt, mennyi mindent tesz egykori mentoráltjaiért.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.