Hajdú Péter Bud Spencerrel szelfizett - Micsoda fotó!

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
fotó műsorvezető színész Bud Spencer szelfi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igazi legendával találkozhatott a népszerű műsorvezető. Hajdú Péter a Piedone-filmek sztárjával futott össze, méghozzá az olasz színész saját lakásán. 

Sarka Kata férje az évek alatt már jó pár sztárral készített interjút. Most egy újabb névvel bővült a lista, hiszen találkozhatott a világhírű olasz színésszel, Bud Spencerrel. Természetesen a közös fotó sem maradhatott el, amelyhez csak ennyit fűzött: "Bud Spencer-selfie...Óriási élmény volt beszélgetni vele…"

Hajdú Péter és Bud Spencer Forrás: Facebook/Hajdú Péter
De ciki! Élő adásban eresztett el egy jó nagy galambot Taylor Swifthttp://www.life.hu/sztarok/20150901-taylor-swift-elo-adasban-pukizott.htmlÚgy tűnik, a sztárokkal is megesik, hogy nem tudják kontrollálni magukat, és eleresztenek egy pukit élő adásban.TV + Sztárok--Élő adásban sírta el magát Simon Cowellhttp://www.life.hu/sztarok/20150901-simon-cowell-az-xfactor-zsuritagjat-ugy-meghatotta-egy-produkcio-hogy-elsirta-magat.htmlAz X-Factor zsűritagja elsírta magát, amikor egy fiú halott barátja tiszteletére énekelt.TV + Sztárok--Ezzel tölti felfüggesztett börtönbüntetését Naomi Campbellhttp://www.life.hu/sztarok/20150901-naomi-campbell-modell-yachtozassal-es-napozassal-tolti-felfuggesztett-bortonbunteteset.htmlA modell egy 2009-es ügyében, amikor is pofon vágott táskájával egy lesifotóst, augusztus elején hoztak ítéletet: 6 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott a sztár, aki most azt is megmutatta, mivel tölti ezt az időt.TV + Sztárok--Becsengettek! Így fest Sarka Kata kislánya az első napon az iskolábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150901-hajdu-peter-es-sarka-kata-kislanya-noncsi-az-elso-napon-az-iskolaban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, saját készítésű naptárral számolta vissza a napokat Noncsi, annyira várta már az iskolát. Ma végre eljött a nagy nap.TV + Sztárok--Tetőfokára hágtak az indulatok Bangó Margit családjában - Unokája a Facebookon tálalt kihttp://www.life.hu/sztarok/20150901-bango-margit-enekesno-negy-eve-nem-beszel-lanyaval-most-unokaja-tina-azt-is-elarulta-miert-veszett.htmlBangó Margit unokája, Tina kitálalt a Facebookon, ahol megdöbbentő kijelentést tett: állítólag szülei nagyanyja halálát várják.TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huA szakértői elemzés kimondta, Toncsi zaklatta Sarka Katát és Hajdú Péterthttp://www.life.hu/sztarok/20150826-balint-antonia-toncsi-zaklatta-sarka-katat-es-hajdu-petert-a-szakertoi-elemzes-kimondta.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nyilvánosságra került egy hangfelvétel, melyen Sarka Kata szerint Toncsi hangja hallható, és amelyet a napokban Sebestyén Balázs is elővett rádióműsorában. Most újabb szakértői hangelemzés készült, melynek alapján szinte biztos, hogy Bálint Toncsi zaklatta Hajdúékat.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.