Sarka Kata rajong Pataky Attiláért

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata Edda üzletasszony Pataky Attila Hajdú Péter rajongás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter felesége jól mutatott az Edda frontemberének oldalán, és kiderült: a gyönyörű sztár rajong a rockcsapatért.

Pataky Attila mintha húsz évet fiatalodott volna Sarka Kata oldalán. A modell és az énekes egy koncert után pózoltak együtt és Kata olyan laza volt, hogy még a melltartója is előbukkant a rockertrikó alól.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

„Egyszerűen imádom! A legnagyobb bulit ők csinálják! Edda" – írta a kép mellé Kata.

Nagy dolgok férnek Baukó Éva szájábahttp://www.life.hu/sztarok/20150904-bauko-eva-az-rtl-klub-ezek-megorultek-cimu-showban-megmutatta-milyen-nagy-dolgok-fernek-a-szajaba.htmlPillecukorral tömte tele a száját az egykori valóságshow-hősnő, aki nem gondolta, hogy ennyi minden elfér lepénylesőjében.TV + Sztárok--Micsoda? Kokainbotrányba keveredett Taylor Swifthttp://www.life.hu/sztarok/20150904-taylor-swift-enekesno-kokainbotranyba-keveredett-a-video-music-awards-dijkiosztojan.htmlAz egész internet az énekesnő állítólagos drogozásáról beszélt, miután napvilágot látott egy, az MTV Video Music Awards színfalai mögött készült felvétel.TV + Sztárok--Ilyen előnytelen kép még nem készült Jennifer Anistonrólhttp://www.life.hu/sztarok/20150904-jennifer-aniston-szinesznorol-elonytelen-kep-keszult.htmlFelszaladt néhány pluszkiló, vagy csak előnytelen szögből fotózták a Jóbarátok sztárját? TV + Sztárok--Gáspár Evelin megjáratta luxusverdájáthttp://www.life.hu/sztarok/20150903-gaspar-evelin-luxusautojat-vezeti.htmlGáspár Evelin nem csak pózol a luxusautókkal, vezeti is őket.TV + SztárokOrigoTóth Gabi kimerülve kezdi a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20150903-toth-gabi-enekesno-kimerulve-kezdi-a-tv2-sztraban-sztar-cimu-musoraban-a-munkat.htmlAz énekesnő bevallotta, sok ideje nem maradt a pihenésre a nyáron, ennek ellenére alig várja az új kihívásokat az életében.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huKárpáti Rebekát nem érdeklik a pasikhttp://www.life.hu/sztarok/20150903-karpati-rebekat-nem-erdeklik-a-pasik-mert-a-karrierjere-koncentral.htmlHanyagolta a pasizást idén nyáron Kárpáti Rebeka. A Jóban Rosszban sztárját jelenleg leköti a munka, a népszerű sorozatból egész júliusban dupla részeket forgattak. Emellett azért a pihenésre is szakított időt, barátnőivel többnyire egy-két napos kikapcsolódással töltötte a szabadidejét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.