Földesi-Szabó László kártérítés nyilatkozat Bálint Antónia bíróság ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróság döntése szerint Bálint Antónia hamisan vádolta meg gyermeke apját egy nyilatkozatában, és ezért fizetnie kell.

A nem jogerős ítélet szerint egymillió forint kártérítést kell fizetnie Földesi-Szabó Lászlónak, a Blikk hasábjain, fizetett hirdetésben kell bocsánatot kérnie, és korrigálnia az általa korábban mondottakat az alábbi szöveggel:

„Alulírott Bálint Antónia a nagy nyilvánosság előtt több alkalommal megsértettem Földesi-Szabó László és Földesi-Béres Rózsa személyiségi jogait azzal,hogy róluk és cselekedeteikkel kapcsolatban valótlant állítottam.”

Forrás: TV2

Tehát az ítélet szerint Toncsi hamisan állította, hogy a gyermeke apja bántalmazta őt, amikor közös gyermeküket várta. Az ítészek egy másik ügyben is elmarasztalták. Földesi feleségét Földesi-Béres Rózsát a Facebook-oldalán szidalmazta, amiért ugyancsak egymillió forintot kell majd fizetnie – írja a Blikk.

„Igazságos ítélet született, amely a pénzbírsággal és a perköltség viselésével akkora terhet ró reményeink szerint Bálint Antóniára, hogy a jövőben tartózkodik az efféle magatartástól” – nyilatkozta házaspárt képviselő ügyvéd, dr. Berényi András.

Toncsi azonban értetlenül áll a bíróság döntése előtt. „Egyik bíróság sajnos, nem látja, hogy mit csinál a másik. Egy korábbi perben ezzel kapcsolatban tartottak már bizonyítási eljárást. Hosszas tanúmeghallgatások után – többek között a pszichológusomat is kikérdezték, aki kezelt a bántalmazásomat követően – leírták: bebizonyosodott, hogy kislányom édesapja öt hónapos terhesen leütött. Ezt a bírósági iratot becsatoljuk a másodfokra. Nevetségesnek tartom a mostani ítéletet, különösen, hogy úton-útfélen a nőket arra buzdítják: ne rejtsék véka alá a családon belüli erőszakot. Erre nekem kell egymillió forintot fizetnem, mert ezt le mertem írni” – mondta indulatosan Toncsi.

Nyilvánosságra került Sarka Kata és Bálint Antónia kínos telefonbeszélgetése? (18+)


Sarka Kata és Bálint Antónia között már évekkel ezelőtt megromlott a viszony. Legutóbb egy rejtélyes telefonbeszélgetés került elő a semmiből, amelyen egyesek szerint az hallható, ahogyan Antónia ittas állapotban hívja fel Katát, majd bevallja, hogy drogozott, aztán letagadja, ezután pedig felajánlkozik Hajdú Péternek is. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.