Hugh Jackman 20 évvel ezelőtti fotót posztolt

Forrás: Instagram/thehughjackman -
fotó fiatal szexi színész Hugh Jackman Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi világsztár egy fiatalkori képet tett közzé magáról a hivatalos Instagram oldalán. Már akkor is szívdöglesztő volt...

Mindenki kedvenc Farkasa már tiniként is igazi nőcsábász volt. A most 46 éves színész rendszeresen elhalmoz minket különböző menő képekkel az életéből, azonban a mostani felülmúlja az összes többit.

Hugh Jackman Forrás: Instagram/thehughjackman

Évszámot ugyan nem írt, de körülbelül 20 évvel ezelőtt készülhetett róla ez a fotó, amin egy kék öltönyben pózol a kamerának. Szexi!

ÉNB Alexa akár az éjszaka közepén is ráharap egy kolbászrahttp://www.life.hu/sztarok/20150911-enb-alexa-nem-dietazik.htmlLáthatóan sokat fogyott ÉNB Alexa, akinek nemrég megjelent első videoklipje, a Bang bang. Elárulta, nem önsanyargató diéta eredményeként lett még jobb az alakja, mint volt.TV + Sztárok--Nem talál munkát itthon a magyar olimpia bajnok, Csollány Szilveszterhttp://www.life.hu/sztarok/20150911-csollany-szilvesztert-honapok-ota-a-felesege-tartja-el-mert-nem-talal-munkat.htmlA sportolót hónapok óta a felesége tartja el, és hiába bújja egész nap az álláshirdetéseket, egyszerűen nem tud elhelyezkedni. TV + SztárokMTI/Koszticsák SzilárdVendégségbe hívták Erdőhegyi Brigittát, végül főznie kellett http://www.life.hu/sztarok/20150910-vendegsegbe-hivtak-erdohegyi-brigittat-vegul-kotenyt-kapott-a-nyakaba-es-foznie-kellett.htmlErdőhegyi Brigitta főzőtudománya azóta legendás, amióta a Hal a tortán című műsorban élőben bemutatta, mennyire idegen tőle a konyha. Az énekesnő azóta rettegett attól, hogy újból kamerák előtt köt ki a nem létező főzőtudományával. TV + SztárokOrigoHajós András saját tévéműsort kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20150910-hajos-andras-sajat-tevemusort-kapott.htmlOktóberben kezdődik a Comedy Centralon Hajós András vadiúj műsora, a Készhelyzet, amelyben minden az improvizáción múlik.TV + Sztárok--Világsztárokkal szelfizett a Saul fia főszereplője, Röhrig Gézahttp://www.life.hu/sztarok/20150910-rohrig-geza-rachel-mcadamsszel-es-seth-rogennel-szelfizett.htmlMúlt hétvégén tartották a Saul fia című film amerikai premierjét a Telluride filmfesztiválon. A film főszereplője, Röhrig Géza közös képeket készíthetett két hollywoodi világsztárral, Rachel McAdamsszel és Seth Rogennel.TV + SztárokOrigoMegvannak 2015 legjobban fizetett tévés színésznőihttp://www.life.hu/sztarok/20150910-sofia-vegrara-es-kaley-cuoco-sweeting-szinesznok-lett-az-ev-legjobban-fizetett-teves-szinesznoi.htmlA szépséges Sofia Vergara és az Agymenők népszerű színésznője, Kaley Cuoco-Sweeting lettek az év legjobban kereső televíziós színésznői.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.