Zimány Linda dekoltázsával búcsúzott rajongóitól: Fotó!

szelfi dekoltázs Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg Sarka Kata esti mesével, és intim pillanatokkal búcsúztatta a péntek estét, addig Aleska Diamond brutálisat terpesztett az éjszaka örömére. Zimány Linda is úgy érezte, el kell köszönnie követőitől, ő azonban annyira azért nem erőltette meg magát, mint a kolléganői.

Kedves Ferenc kedvese dekoltázshangsúlyos felsőt húzott, arcába sodorta a fürtjeit, és lőtt egy szelfit, amikor úgy érezte, rajongóinál már vélhetően fellőtték a pizsamacsillagot. Nyilvános Instagram oldalán kívánt jó éjszakát az alábbi képpel:

Forrás: Instagram/lindazimany

Micsoda fenék! Így edzi hátsóját Zimány Linda

Zimány Linda nagyon szexi fotósorozaton mutatta meg a rajongóknak, hogyan edzi az amúgy is tökéletes fenekét. Itt nézheted meg!
Mit szólnál, ha Kedves Ferenc megkörnyékezne?http://www.life.hu/sztarok/20150821-voxpop-az-utca-emberenek-velemenye-kedves-ferencrol.htmlVlogOli ezen a héten is megkérdezte az utca embereinek véleményét. Ezúttal Kedves Ferenc volt a központi téma. TV + SztárokOrigoKedves Ferenc a Szigeten balhézott - nekiesett a fotósoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-kedves-ferenc-zimany-linda-uj-baratja-a-milliardos-balhet-csapott-a-szigeten.htmlKedves Ferenc kikelt magából. A Blikk szerint minősíthetetlen hangon beszélt a lap fotósaival, akik néhány felvételt szerettek volna készíteni az üzletemberről Zimány Lindával az oldalán. TV + SztárokOrigoÍgy beszélt 8 évvel ezelőtt Zimány Linda Kedves Ferencrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150813-zimany-linda-modell-nyolc-evvel-ezelott-mar-beszelt-jelenlegi-kedveserol-kedves-ferenc-milliardosrol.htmlNyolc évvel ezelőtt a Kölykök című műsorban a modell azt mondta, boldognak látja Debreczeni Zitát, aki akkor egyébként Linda jelenlegi kedvesével, Kedves Ferenccel alkotott egy párt.TV + Sztárok--Hajdú Péter megvédte Kedves Ferencethttp://www.life.hu/sztarok/20150813-hajdu-peter-megvedte-zimany-lindat-es-kedves-ferencet-a-facebook-oldalan.htmlNem csitulnak a kedélyek, és továbbra is önti magából az internet a különböző véleményeket Zimány Linda és Kedves Ferenc kapcsolatáról. Sokan támadják őket, azonban vannak olyanok is, akik védelmükbe vették a párt.TV + Sztárok--Zimány Linda új, milliárdos párja nem más, mint Kedves Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20150810-zimany-linda-milliardos-parja-kedves-ferenc-uzletember.htmlBombaként robbant a hír, Zimány Linda milliomos üzletemberrel jár. Igaz, néhány éve már összehozták őket a lapok, de akkor Linda és Kedves Ferenc még csak jóismerősök voltak. Ma még jobbak. TV + SztárokOrigoDukai Regina kiakadt: "Soha nem kerülök sorra Kedves Ferencnél"http://www.life.hu/sztarok/20121215-dukai-regina-modell-a-facebookon-tette-kozze-hogy-o-nem.htmlDukai Regina hallatta a hangját a ma kirobbant Kedves Ferenc-Zimány Linda bimbózó románcát illetően. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.