Király Viktor az amerikai The Voice-ban!

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Adam Levine Király Linda tehetségkutató Amerika The Voice Gwen Stefani Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes nagy fába vágta a fejszéjét és a tengerentúlon próbál szerencsét. Ha sikerrel jár, világsztár lehet hazánk fiából.

A Király család nem bízza a véletlenre, és nem elégszik meg a Magyarországon elért sikerekkel. Király Linda már többször a tengerentúlra utazott, hogy ott építse karrierjét, és most öccsén a sor. Viktor úgy döntött, a The Voice amerikai verziójában próbál szerencsét.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

„Sokan érdeklődtek, hogy mit keresek ennyit az USA-ban!? Itt a válasz: Gondoltam szerencsét próbálok és jelentkeztem az amerikai Voiceba! Szeptember 21-től kiderül, hogyan is sikerült. Remélem, nézni fogjátok és szurkoltok nekem, ahogyan 8-éve ezelőtt is megtettétek. Mutassuk meg, hogy mit tudunk" – írta közösségi oldalán Viktor, akinek már első bemutatkozása is jól sikerült és az egyik zsűritag, Gwen Stefani elolvadt tőle. Adam Levine pedig viccesen megjegyezte az énekesnőnek: „Menjetek szobára!".

Nem ő az egyetlen

2013-ban az Attraction táncegyüttes nyerte a Britains Got Talent tehetségkutatót Angliában. Idén pedig a Britains Got Talentben próbálkozik a Fricska nevű gödöllői tánctrió, akik az első fordulóban négy igennel jutott tovább a brit tehetségkutatóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.